Ουκρανία-Ρωσία: Αύριο το πρωί ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές

Όπως μεταδίδει το CNN ο αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών της Ουκρανίας, Ευγκένι Γιένιν δήλωσε ότι, οι συνομιλίες ρωσικών και ουκρανικών αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Δευτέρας, 28 Φεβρουαρίου.Την είδηση για τις συνομιλίες επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της επίσημης ρωσικής αντιπροσωπείας των διαπραγματευτών και βοηθός του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι λίγο μετά την εκπνοή της διορίας που είχε δώσει η Ρωσία στην Ουκρανία, που έληξε στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Από την πλευρά της Ουκρανίας, την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι με ανάρτησή του: «Το αποτέλεσμα της συνομιλίας με τον Αλεξάντερ Λουκασένκο. Συμφωνήσαμε ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τη ρωσική χωρίς προηγούμενες προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, στην περιοχή του ποταμού Pripyat».

Ωστόσο, το Associated Press μεταδίδει πως το γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας δήλωσε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, πως οι δύο πλευρές θα συναντηθούν σε απροσδιόριστη τοποθεσία στα σύνορα, χωρίς να δίνει ακριβή ώρα για τη συνάντηση.

Όπως μεταδίδει το CNN ο αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών της Ουκρανίας, Ευγκένι Γιένιν δήλωσε ότι, οι συνομιλίες ρωσικών και ουκρανικών αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Δευτέρας, 28 Φεβρουαρίου.Την είδηση για τις συνομιλίες επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της επίσημης ρωσικής αντιπροσωπείας των διαπραγματευτών και βοηθός του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι λίγο μετά την εκπνοή της διορίας που είχε δώσει η Ρωσία στην Ουκρανία, που έληξε στις 14:00 ώρα Ελλάδας.Από την πλευρά της Ουκρανίας, την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι με ανάρτησή του: «Το αποτέλεσμα της συνομιλίας με τον Αλεξάντερ Λουκασένκο. Συμφωνήσαμε ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τη ρωσική χωρίς προηγούμενες προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, στην περιοχή του ποταμού Pripyat».Ωστόσο, το Associated Press μεταδίδει πως το γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας δήλωσε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, πως οι δύο πλευρές θα συναντηθούν σε απροσδιόριστη τοποθεσία στα σύνορα, χωρίς να δίνει ακριβή ώρα για τη συνάντηση.

iefimerida