Ζεμπίλης: Το νέο μας γραφείο στην Ιστιαία θα μας φέρει πιο κοντά στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας

Πολιτικό Γραφείο στην Ιστιαία άνοιξε ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, με στόχο να συμβάλλει πιο ενεργά στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της περιοχής και να παρακολουθεί από κοντά την πορεία υλοποίησης των μέτρων στήριξης και των έργων στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου- Λίμνης- Αγ. Άννας.

Το Πολιτικό Γραφείο του Θανάση Ζεμπίλη βρίσκεται στο κέντρο της Ιστιαίας, έναντι του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου & Μπότσαρη, στον 1ο όροφο (ΤΚ 34200). Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22260 56206 και e-mail: [email protected]. Το Γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή), από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

«Με την παρουσίαση της Α’ φάσης όλων των μελετών στις 11, 12 και 13 Μαρτίου από την ομάδα του Στ. Μπένου εισερχόμαστε στη τελική ευθεία. Χρέος μας είναι να στηρίξουμε με κάθε τρόπο και με όποιο μέσο την περιοχή και τους ανθρώπους της. Το μεγάλο στοίχημα είναι να κινηθούμε γρήγορα, συντονισμένα και αποτελεσματικά. Το νέο μας γραφείο στην Ιστιαία υπηρετεί πρωτίστως αυτόν τον σκοπό, καθώς μας φέρνει πιο κοντά στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας», δήλωσε ο Θανάσης Ζεμπίλης.