Άγριο έγκλημα στην Ανδραβίδα – Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία: Έχει άλλοθι ο πρώην σύζυγος – «Μας έφερε το μωρό παγωμένο»Τι δείχνουν οι έρευνες – Όλες οι τελευταίες πληροφορίες


Πολύ άσχημη είναι η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο 12χρονος της οικογένειας που δολοφονήθηκε στην Ανδραβίδα με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να του πάρουν κατάθεση, ενώ αναμένουν την παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ήδη στην Ανδραβίδα μεταβαίνει ο βιολογικός πατέρας του ανήλικου αγοριού ο οποίος είναι Έλληνας, εργάζεται στην Αθήνα και θα πάει να δει και ενδεχομένως να πάρει το παιδί του.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν τον πατέρα του 12χρονου εν τούτοις ο άνδρας έχει άλλοθι καθότι εργαζόταν την ώρα της τετραπλής δολοφονίας.Ο 12χρονος ο οποίος μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε ότι η μητέρα του είναι νεκρή, είχε μπει στο σπίτι και βρήκε τον μικρότερο αδερφό του σκοτωμένο, ενώ τα άλλα πτώματα δεν τα είδε αφού ο δολοφόνος τα είχε μετακινήσει από τα σημεία που τα εκτέλεσε προκειμένου να τα εξαφανίσει.

Τρομαγμένος και σοκαρισμένος ο 12χρονος αναζήτησε βοήθεια.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι του εγκλήματος ενώ αναμένουν και την κατάθεση του 12χρονου μόλις εκείνος καταφέρει να το κάνει εξαιτίας του σοκ στο οποίο βρίσκεται. Στο σημείο έχουν βρεθεί και συλλεχθεί κάλυκες από πυροβόλο όπλο ενώ η αστυνομία θα εξετάσει τις διαπροσωπικές σχέσεις του ζευγαριού με συγγενείς και φίλους.Από μέχρι στιγμής στοιχεία ο δράστης, χωρίς να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχε και συνεργό, σκότωσε με όπλο τον αλβανικής καταγωγής πατέρα και τη ρουμανικής καταγωγής μητέρα ενώ τα δυο ανήλικα παιδιά βρέθηκαν στραγγαλισμένα.

Ανάστατη είναι και η γειτονιά πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου από το αποτρόπαιο έγκλημα ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες δεν ακούστηκε κάποιος θόρυβος που να προκαλούσε το ενδιαφέρον των γειτόνων ώστε να καλέσουν την αστυνομία.

Οι λεπτομέρεις που «κόβουν» την ανάσα
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.

Προφανώς ο δράστης είχε σκοπό να εξαφανίσει τα πτώματα, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή, ενδεχομένως η εμφάνιση του 12χρονου.Επιπρόσθετα, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» σήμερα από το πρωί τον τόπο του εγκλήματος, και την γύρω περιοχή για την εύρεση στοιχείων, που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση του τετραπλού φονικού. Στο σπίτι των θυμάτων, βρίσκεται από νωρίς και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, για να εξετάσει τις σορούς των παιδιών και των γονιών τους.

Ο 12χρονος εκλιπαρούσε για βοήθεια
Σύμφωνα με το patrisnews, οι λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος σοκάρουν ακόμα περισσότερο αφού αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όταν το 12χρονο παιδί βρήκε σε μια λίμνη αίματος τη μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο αδέρφια του. Μάλιστα, έσυρε το μικρότερο από τα δυο παιδιά έξω στο δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.

Διερχόμενοι πολίτες που αντίκρισαν το θέαμα ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε το άτυχο μωράκι στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.«Μας έφερε το μωρό παγωμένο»
Τις πρώτες στιγμές μετά την ανακάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος από τον γιο της οικογένειας περιγράφει, επιχειρηματίας, που διατηρεί συνεργείο, κοντά στο σπίτι που έγινε το φονικό.

Όπως περιγράφει στην κάμερα του Patrisnews, το 12χρονο αγόρι έφτασε έξω από το μαγαζί του, φωνάζοντας βοήθεια, κρατώντας το μόλις ενός έτους αδερφάκι του, το οποίο ήταν ήδη νεκρό. «Μας το έφερε παγωμένο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να βοηθήσουν τον 10χρονο και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.