Αρώματα τύπου – Τι είναι – 6 Λόγοι να τα επιλέξεις.

Τα αρώματα τύπου είναι μία πολύ καλή εναλλακτική πρόταση για αγορά. Πρόκειται για προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να προσομοιάσουν το άρωμα και την αίσθηση που προσδίδουν ακόμα και τα πολύ ακριβά επώνυμα perfumes.

Κατασκευάζονται από πολύ καλής ποιότητας υλικά και αιθέρια έλαια. Έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια και το άρωμά τους είναι σχεδόν στο 100% πανομοιότυπο με τα επώνυμα αρώματα.

Στην πραγματικότητα είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσεις τη διαφορά ανάμεσα σε ένα πανάκριβο επώνυμο άρωμα και σε ένα άρωμα τύπου που το προσομοιάζει.

Η μεγάλη διαφορά βέβαια είναι στην τιμή καθώς τα αρώματα τύπου είναι πολύ πιο οικονομικά και σίγουρα συμφέρουν ως επιλογή.

6 Λόγοι να επιλέξεις αρώματα τύπου
Παρακάτω μπορείς να δεις 6 λόγους για να αγοράσεις αρώματα τύπου

  1. Έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια
    Η διάρκεια ενός αρώματος είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο. Μία γυναίκα που θέλει να βγει έξω θέλει να φορέσει το άρωμα της και αυτό να διατηρηθεί καθόλη τη διάρκεια της εξόδου της.

Τα αρώματα τύπου κατασκευάζονται από αιθέρια έλαια μεγάλης διάρκειας και για αυτό το λόγο μπορούν να αντέξουν για πολλές ώρες χωρίς να εξασθενήσει ή να αλλοιωθεί η μυρωδιά τους.

  1. Προσομοιάζουν σχεδόν στο 100% τα πανάκριβα αρώματα
    Τα αρώματα τύπου μπορούν να προσομοιάσουν σχεδόν στο απόλυτο τη μυρωδιά καθώς και όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν ακόμα και τα πανάκριβα επώνυμα αρώματα.

Για την ακρίβεια είναι σχεδόν αδύνατο ακόμα και ένα έμπειρο ρουθούνι να καταλάβει τη διαφορά.

Σε πολλές περιπτώσεις η οσμή πού αναβλύζουν τα αρώματα τύπου προσομοιάζουν τόσο πολύ ένα πανάκριβο επώνυμο άρωμα που αν η γυναίκα δεν αποκαλύψει ότι πρόκειται για ένα άρωμα τύπου κανένας δεν μπορεί με βεβαιότητα να ισχυριστεί ότι δεν πρόκειται για ένα άρωμα επώνυμο και ακριβό.

  1. Είναι εξαιρετικά δημοφιλή και αποτελούν τάση της μόδας
    Τα τελευταία χρόνια τα αρώματα τύπου είναι πολύ δημοφιλή και οι πωλήσεις τους καλπάζουν.

Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερες γυναίκες τα επιλέγουν τόσο για την καθημερινότητά τους όσο και για τις επίσημες εξόδους τους.

Ο όγκος των πωλήσεων των αρωμάτων τύπου έχει κερδίσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς στον χώρο των αρωμάτων. Μάλιστα από ότι φαίνεται η τάση αυτή τείνει να αυξηθεί.

  1. Είναι πολύ οικονομικά
    Τα αρώματα τύπου κοστίζουν πολύ λιγότερα χρήματα σε σύγκριση με τα επώνυμα αρώματα που όπως και να το κάνουμε σε πολλές περιπτώσεις η τιμή τους αγγίζει έως και το δεκαπλάσιο.

Το γεγονός ότι τα αρώματα τύπου είναι πολύ οικονομικά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φτηνιάρικα. Η αλήθεια είναι ότι τα υλικά κατασκευής τους είναι πολύ ποιοτικά και τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κανένα επώνυμο προϊόν.

  1. Διαθέτουν πολύ μεγάλη ποικιλία
    Η διαθέσιμη ποικιλία στα αρώματα τύπου είναι κυριολεκτικά αμέτρητη. Μπορείς να βρεις από απαλές “αποχρώσεις” έως έντονα επιβλητικά αρώματα.

Μία γυναίκα όσο απαιτητική και αν είναι, θεωρείται απόλυτα βέβαιο ότι θα βρει το άρωμα που της ταιριάζει τόσο στην προσωπικότητά της όσο και στο στυλ της.

  1. Κατασκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας
    Παρόλο που όπως αναφέραμε τα αρώματα τύπου θεωρούνται αρκετά οικονομικά ταυτόχρονα κατασκευάζονται από υλικά πολύ υψηλής ποιότητας καθώς και με προδιαγραφές με υψηλά στάνταρ.

Πού θα βρεις τα καλύτερα αρώματα τύπου
Τα καλύτερα αρώματα τύπου μπορείς να τα βρεις στο aromagic.gr. πρόκειται για ένα πολύ αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορείς να βρεις αμέτρητα γυναικεία αρώματα τύπου (και όχι μόνο) σε πολύ καλές τιμές.

Θα βρεις αρώματα πολύ καλής ποιότητας και με χαρακτηριστικά που συναντάς μόνο στα πανάκριβα επώνυμα perfumes.

Εκτός αυτού όλα τα αρώματα του καταστήματος είναι πιστοποιημένα, είναι γαλλικής προέλευσης και έχουν μεγάλη διάρκεια και απόδοση. Αξίζει να τα δοκιμάσεις.