25η Μαρτίου: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή (Εθνική Εορτή) 25-03-2022:

Γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως στη Θράκη, θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει κατά τόπους τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 26-03-2022:

Αρχικά γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά που σταδιακά θα πυκνώσουν. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Στα δυτικά από το βράδυ θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή 27-03-2022:

Αρχικά αίθριος, βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους
περιορισμένη κυρίως στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.