Ανοιχτή επιστολή της Ενωσης Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ Εύβοιας προς τη διευθύντρια του Μεταλλείου: Σε περίπτωση ατυχήματος ή καταλήστευσης της εταιρείας θα μας βρείτε απέναντι

Ανοιχτή επιστολή προς τη διευθύντρια του Μεταλλείου της Εύβοιας έστειλε η Ένωση Εργαζομένων στα Μεταλλεία Εύβοιας της ΛΑΡΚΟ με την οποία κάνει λόγο για αμέλειες στην ασφάλεια των εργαζομένων και προσπάθεια εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων του Μεταλλείου:
Αναλυτικά η επιστολή της Ένωσης:
Αγαπητή Διευθύντρια του Μεταλλείου της Εύβοιας με την παρούσα επιστολή θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε μερικά θέματα που αφορούν εκκρεμότητες και αμέλειες στην λειτουργία του ΜΕΕ της διεύθυνσης σας κατά την περίοδο της Ειδικής Διαχείρισης στην ΛΑΡΚΟ.

  • Τα νταμάρια της ΛΑΡΚΟ έχουν γίνει παγίδα θανάτου για όποιον εργαζόμενο τολμήσει να κάνει το αυτονόητο και να πάει να εργασθεί.
  • Το τριβείο της Βύρας με απεριόριστες δυνατότητες παραγωγής λόγο παραλήψεων σας δεν λειτουργεί γιατί δεν έχει συντηρηθεί. Σε περίπτωση δε που θα δοθεί εντολή να δουλέψει γίνεται ανθρωποπαγίδα .
  •  Με επιστολή μας ζητάμε να κληθούν οι υπηρεσίες του Δημοσίου και να πιστοποιήσουν ότι είναι κατάλληλο για εργασία. Δεν έχουμε καμία απάντηση από μέρους σας.

Σε προσπάθεια μας δε να μην φύγει το μετάλλευμα από την Εύβοια καλέσατε την Αστυνομία να μας εμποδίσει
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!
Δεν έφταναν όλα αυτά αγαπητή κυρία προσπαθήσατε να εκποιήσετε περιουσιακά στοιχεία του Μεταλλείου σε εξευτελιστικές τιμές.
Σε επικοινωνία του Προέδρου του Σωματείου με τον Εκκαθαριστή είπε βρείτε τα λες και το ξεπούλημα είναι προσωπική διαφορά. Για μας είναι καραμπινάτη περίπτωση δικαστικής διερεύνησης.
Θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι σε περίπτωση ατυχήματος σε συναδέλφους ή καταλήστευσης της εταιρείας θα μας βρείτε απέναντι.
Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τις ζωές των συναδέλφων αφ’ ενός και αφ’ ετέρου τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας θα τα υπερασπιστούμε γιατί μπορεί να είναι οι αποζημιώσεις μας. Το αύριο μας.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει αρπαχτές στην ΛΑΡΚΟ.
Υ.Γ. Κυρία Χουντή από βάθους καρδιάς σας ευχόμαστε να μην έχετε την προοπτική που έχει το ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ.