ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΡΦΥΩΝ-,ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Ψαθά ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟ !!!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ για να μην πω το Μ Ε Ι Ζ Ο Ν Ο επικεφαλής της ελάσσονος κύριος ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ανέδειξε και υπέδειξε’. Η επικεφαλής της μείζονος κυρία ΓΚΟΓΚΟΥ το προσπέρασε. Ο δήμαρχός μας κύριος ΨΑΘΑΣ το περιέγραψε και σχεδόν το ” δικαιολόγησε ”. Η σύμβουλος κυρία Βασιλείου ψέλλισε ” χαλαρά ” και αδιάφορα κατιτί .

ΠΑΡΑΚΑΛΩ τις/ους συνδημότισσες /τες μου ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ οκτώ λεπτά και είκοσι δευτερόλεπτα ( 02 : 09 : 50 έως 02 : 18 : 10 στο πιο κάτω βίντεο ) για να ακούσετε τη συζητήθηκε στη πρόσφατη η συνεδρίαση του δ.σ. του δήμου μας , για ΦοΣΔΑ , ΧΥΤΑ και Α Ν Α Κ Υ Κ Λ Ω Σ Η.

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ το δισέλιδο στο πρόσφατο φύλλο ( σελ. 12 & 13 ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ ) Να διαβάσουν το πιο κάτω ηλεκτρονικά και όχι μόνο αποσταλμένο πριν έξη χρόνια προς το δήμο μας έγγραφό μου, για να διαπιστώσουν ότι δεν έχει γίνει τίποτα στο πρόβλημα – θέμα αυτό. ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟ . Ακολουθεί το έγγραφό μου :

Αξιότιμε ( και αγαπητέ ) κύριε Αντιδήμαρχε Με την επικοινωνία αυτή θέλω να αναδείξω ένα θέμα που με προβληματίζει και έχει να κάνει με την ορθολογικότερη – οικονομικότερη διαχείριση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων. Επί αντιδημαρχίας κυρίου Ράζου , σε δύο τουλάχιστον συνεδριάσεις δ.σ. σε προ ημερησίας διάταξης συζήτηση , ο κύριος Ράζος σε γενομένη ερώτηση , για τον όγκο των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων είπε το πιο κάτω τουλάχιστον ανησυχητικό για την οικονομική διαχείριση των απορριμμάτων. Ότι με τα ειδικά οχήματα του δήμου, μεταφέρουμε στα Όινόφυτα , ( όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του επιχειρηματία που διαχειρίζεται τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα} το περιεχόμενο των κάδων ανακύκλωσης και αυτός ( ο επιχειρηματίας ) μετά παρέλευση ορισμένου χρόνου μας ειδοποιεί να πάμε να παραλάβουμε πολλές φορές το 80 % των μεταφερθέντων ανακυκλώσιμων ‘’ ΠΌΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΥΜΑ’ Μετά το άκουσμα αυτών των στοιχείων ( που μόνο εγκεφαλικό δεν μου έφεραν) άλλαξα συνήθειες .

Από εκείνη την ημέρα έπαψα να ρίχνω τα ανακυκλώσιμα στους ειδικούς κάδους του δήμου ( για να μην προκαλώ κόστος στο δήμο με την επιστροφή του 80 % τους )και προχώρησα στη διαλογή και αποθήκευσή τους ( Χαρτί , Πλαστικά, Μεταλλικά και Υαλικά ) για να τα δώσω σε κάποιον ιδιώτη ( απαλλάσσοντας το δήμο από το πήγαινε- έλα των ανακυκλώσιμων και δίδοντας την ευκαιρία σε κάποιο ΡΌΜΑ να κάνει μεροκάματο )

Κύριε αντιδήμαρχε : 1) Σήμερα έχω αποθηκευμένο περίπου ένα τόνο χαρτί .Θέλω να μου απαντήσετε αν μπορείτε να το διαχειριστείτε χωρίς πιθανές επιβαρύνσεις για το δήμο, με επιστροφής τους ως σκουπίδια, η να προβώ σε διάθεσή του σε κάποιον μεροκαματιάρη ΡΌΜΑ . 2) Θέλω μια απάντηση σας για τη σημερινή – τωρινή επί αντιδημαρχίας σας κατάσταση της διαχείρισης των ανακυκλώσιμων ,( αν προλαβαίνετε να συγκεντρώσετε στοιχεία για το αποψινό δ.σ. ) Τέλος θα ήθελα για χάριν συντομίας χρόνου να διαβάσετε το αίτημά μου στη αποψινή συνεδρίαση , ειδάλλως να ζητήσω το λόγο ( ως έχων δικαίωμα ) να το αναπτύξω εγώ .Διατελώ μετά εκτίμησης ( ιδιαίτερα προς το πρόσωπό σας )

ΜΠΌΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΌΣ