Ατρόμητος Μεσσαπίων

7ο Πρωτάθλημα σκάκι Ατρόμητου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε ο σύλλογος μας το 7ο πρωτάθλημα σκάκι. Οι μικροί σκακιστές βρήκαν την ευκαιρία ξαναδούν τους φίλους τους και να παίξουν συναρπαστικές παρτίδες.

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι αρκετά παιδιά ήρθαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημά μας. Όπως έχει καθιερωθεί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες δυναμικότητας. Στην Α ομάδα στη γενική είχαμε:

1. Ντρέκης Ε..,

2 Νταλαρής Α.,

3 Τριάντη Ε.

Στη Β ομάδα στη γενική είχαμε:

1 Λώλης Γ., 2 Ηλίας Ν., Ιακωβίδης O..

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα και τα στατιστικά κάθε αθλητή στο Chess-Results Server Chess-results.com. Στη διεύθυνση αυτή υπάρχουν όλα τα τουρνουά που γίνονται παγκοσμίως. Θα επιλέξετε GRE( δηλαδή ΕΛΛΑΔΑ) και μετά θα δείτε όλα τα τουρνουά Πανελλαδικά και ανάμεσα σε αυτά του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς αυτού του πρωταθλήματος, την εταιρία Expert Νέας Αρτάκης και την εταιρία Εν Αρτάκη για την αγορά των μεταλλίων ώστε τα παιδιά να είναι χαρούμενα και να ανταμειφθούν για την προσπάθειά τους.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο Νέας Αρτάκης κ. Κώσταρο Χαράλαμπο για τη φιλοξενία μας στο χώρο του δημαρχείου. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους για την υπομονή που έδειξαν!!!