Το Αλιβέρι αποκτά κλειστό κολυμβητήριο

με την υπογραφή Πέτσα

Εντάχθηκε το Κλειστό Κολυμβητήριο Αλιβερίου στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με προϋπολογισμό 7,7 Εκατομμύρια ΕυρώΕντάχθηκε το Κλειστό Κολυμβητήριο Αλιβερίου στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με προϋπολογισμό 7,7 Εκατομμύρια Ευρώ

Οι προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου και των τεχνικών υπηρεσιών με την ιδιαίτερα σημαντική υποστήριξη των εξειδικευμένων συμβούλων με τους οποίους συνεργάστηκε ο Δήμος για την ολοκλήρωση μιας δύσκολης αλλά σύγχρονης μελέτης του Κλειστού Κολυμβητηρίου Αλιβερίου , έφερε αποτέλεσμα Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 7.732.876,34 Εκατομμύρια Ευρώ και προβλέπει την ανέγερση Κλειστού Κολυμβητηρίου στον Κάραβο Αλιβερίου στη Θέση Καπνίση, χωρητικότητας 340 θεατών .

Περιλαμβάνει 2 κολυμβητικές δεξαμενές διαστάσεων 33,33×25 (Αγωνιστική δεξαμενή) και 11,50×8,50 (Εκπαιδευτική δεξαμενή ). Το έργο έχει σχεδιαστεί με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την χρήση του από ΑμεΑ. Ευχαριστούμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα, τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη για την ένταξη του έργου καθώς και τα υπηρεσιακά στελέχη αρμόδια για το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για την συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη τους .

Η κατασκευή του Κλειστού Κολυμβητηρίου Αλιβερίου αποτελεί ένα όνειρο δεκαετιών για το Αλιβέρι και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής . Η Δημοτική αρχή Κύμης Αλιβερίου συνεχίζει την προσπάθεια για την ένταξη και την υλοποίηση και άλλων σημαντικών έργων σε όλο τον δήμο.