Ψηφίζουμε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών στον διαγωνισμό Ρομποτικής

Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου 2022, στις 10.00 π.μ. θα διεξαχθεί με χρήση εξ αποστάσεως μεθόδων ο πανελλήνιος διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής 6th Aegean Robotics e-Competition 2022.

Σε αυτό τον διαγωνισμό θα λάβει μέρος και το σχολείο μας με την ομάδα Ρομποτικής “Messapians” Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις προσπάθειες των ομάδων από τα σχολεία όλης της Ελλάδας στο σύνδεσμο: https://aegean-gr.zoom.us/j/94874517867 Οι δοκιμασίες στις οποίες θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες είναι: Ελεύθερη Παρουσίαση εξ ‘αποστάσεως (FreeStyle) Μεταφορά αυγών από φωλιά σε φωλιά (Save the Eggs) Σκαρφάλωμα σε τοίχο Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από την ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ήδη μπαίνει στην έκτη χρονιά του.

Παρακαλούμε να δείτε τα έργα και να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία πατώντας στο παρακάτω σύνδεσμο: https://icsdweb.aegean.gr/aegeanrbtcs/?page_id=3550 Σας περιμένουμε να υποστηρίξετε με την ψήφο σας τις προσπάθειες των παιδιών και ιδιαίτερα της ομάδας μας. Περιμένουμε τη στήριξή σας. Ευχαριστούμε και καλή μας επιτυχία. Messapians – Ρομποτική κιθάρα