Θεόνη: Βραβεύτηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022»

για την καινοτόμο χάρτινη συσκευασία του

Το Θεόνη, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο, είναι «Προϊόν της Χρονιάς» για το 2022 στην κατηγορία «Νερό σε Χάρτινη Συσκευασία»! Η χάρτινη συσκευασία του Θεόνη, 100% ανακυκλώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον, έλαβε την ανώτατη διάκριση στο πλαίσιο του καταξιωμένου θεσμού Product of the Year.

Όντας το 1ο και μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό σε χάρτινη συσκευασία,  το Θεόνη κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στην εμπειρία κατανάλωσης νερού, ανοίγοντας πρώτο τους ορίζοντες της ελληνικής αγοράς για ένα μέλλον με «πράσινο αποτύπωμα».

Η βράβευση του Θεόνη ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία «Νερό σε Χάρτινη Συσκευασία» έλαβε χώρα τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποτελώντας το επιστέγασμα της αλματώδους πορείας του προς την κορυφή.

Η ανώτατη αυτή διάκριση συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 60 Βραβείων Ποιότητας και Γεύσης του Θεόνη, γεγονός που διασφαλίζει τη θέση του ως το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο. Η τολμηρή και αισιόδοξη καινοτομία της Θεόνη ΑΕ, η οποία εξακολουθεί να δρα με γνώμονα τον σεβασμό προς τον καταναλωτή και το Περιβάλλον, επιβραβεύτηκε από το καταναλωτικό κοινό για το πιο «πράσινο» και eco-friendly βήμα της Ελληνικής εταιρίας.

Ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Θεόνη, δήλωσε: «Είναι τιμή μας που παραλαμβάνουμε την κορυφαία βράβευση «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία «Νερό σε Χάρτινη Συσκευασία» για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη.

Το γεγονός ότι αυτός ο τίτλος έρχεται ως αποτέλεσμα της μεγαλύτερης μέχρι στιγμής καινοτομίας για τα ελληνικά δεδομένα στην κατηγορία νερού, της χάρτινης συσκευασίας του Θεόνη, χρωματίζει ακόμα πιο έντονα τα συναισθήματα όλων μας.

Η χάρτινη συσκευασία του Θεόνη παρουσιάστηκε στην αγορά σε μία κομβική χρονική στιγμή, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταναλωτών να συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο και ηθικό μέλλον, ένα μέλλον με πράσινο αποτύπωμα. Το Θεόνη επέλεξε – και κατάφερε να γίνει –  το 1ο και μοναδικό ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό σε χάρτινη συσκευασία, 100% φιλική προς το περιβάλλον, με διεθνή πιστοποίηση FSC και μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.

Οι καταναλωτές το αναγνώρισαν, το αγκάλιασαν και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό». Η αναγνώριση του Θεόνη ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία του, από έναν καταξιωμένο θεσμό που αναδεικνύει σταθερά τις κορυφαίες καινοτομίες αποτελεί έναν ακόμη σπουδαίο σταθμό στην πορεία του Πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον Κόσμο.