Γιόρτασε ο Πειραιάς για το καμάρι του – Αποθέωση για το 47ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο του για την κατάκτηση του 3ου σερί και συνολικά 47ου πρωταθλήματος στην πλούσια ιστορία του.

Μια ερυθρόλευκη γιορτή στήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον τεχνικό των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Του 3ου συνεχόμενου και συνολικά 47ου στην ιστορία του συλλόγου.

Ένα μοναδικό πάρτι, με τον κόσμο να αποθεώνει τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, που οδήγησε την ομάδα σε ένα ακόμα πρωτάθλημα και φυσικά τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, οι οποίοι έκαναν… πλάκα στους εγχώριους αντιπάλους τους και έφεραν στον Πειραιά μια ακόμα κούπα. Το 47ο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, όταν όλες οι υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα έχουν μαζί 39. Ένα σπουδαίο επίτευγμα για τους Ερυθρόλευκους, που πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Το 47ο υψώθηκε στον ουρανό του «Γ. Καραϊσκάκης», με τα βεγγαλικά να κάνουν τη νύχτα – μέρα και τον κόσμο να αποθεώνει την αγαπημένη του ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου. Μια… παρέλαση από κούπες, με τα 46 τρόπαια να «υποδέχονται» το 47ο και όλοι μαζί στο φαληρικό γήπεδο να γιορτάζουν μια ακόμα σπουδαία επιτυχία του Ολυμπιακού. Σαν μία οικογένεια, με την Κ15 του πειραϊκού συλλόγου και τη γυναικεία ομάδα πόλο, η οποία έκανε το back to back στην Ευρώπη, να συμμετέχουν στη γιορτή και να αποθεώνονται.

Χαμόγελα, συνθήματα, χειροκρότημα και αποθέωση για τη νέα επιτυχία των Πειραιωτών, με τον κόσμο να γιορτάζει μαζί με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Ένα ακόμα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν, όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρόλευκων, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του 48ου. «Προχωράμε δυνατά», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και γνώρισε την αποθέωση.

Μια γιορτή στην οποία συμμετείχε ο τραγουδιστής, Μπάμπης Στόκας, ο οποίος ερμήνευσε γνωστά τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πριν από την απονομή του τροπαίου έπαιξε επίσης στα μάτριξ του γηπέδου βίντεο με την φιλανθρωπική δράση των Πειραιωτών, οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια, αλλά και ένα βίντεο με τις κορυφαίες στιγμές της φετινής σεζόν.