ΔΗΚΑΔΙΜΕ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον που είχαν εκδηλώσει κατά το παρελθόν πολλοί συμπολίτες μας, ανταποκρίνεται στο πολύ ενδιαφέρον κάλεσμα της ΕΝΩΣΗΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και για την δική μας συμμετοχή στον διαγωνισμό ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ με Θέμα «ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ », μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μας,

Προτρέπει και καλεί τους φίλους φωτογραφίας, επαγγελματίες και ερασιτέχνες που ασχολούνται με αυτή την όμορφη δραστηριότητα να μας προσκομίσουν τέσσερις φωτογραφίες που θα τραβήξουν οι ίδιοι και μέσα από αυτές θα αναδεικνύουν ομορφιές του τόπου μας.

Από αυτές θα επιλεγούν οι τρεις καλύτερες από τον κάθε έναν και θα τις στείλουμε υπό την Αιγίδα της ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ στην επιτροπή Δημιουργών για να διαγωνιστούν μαζί με τις άλλες από όλη την Ελλάδα.

Ο Νικητής του Διαγωνισμού θα καλεστεί να σκηνοθετήσει ένα promo ( διαφημιστικό διάρκειας τριών λεπτών για τον τόπο μας) με παραγωγή της ένωσης Σεναριογράφων με τίτλο ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ μια ιστορία για τον τόπο μας, το οποίο θα ταξιδέψει σε όλα τα Φεστιβάλ Τουριστικής καιΠολιτιστικής Θεματολογίας και σε όλα τα γραφεία Ελληνικού Τουρισμού ανά την υφήλιο.

Στόχος του εν λόγω διαγωνισμού είναι να κινήσουμε το ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών μας και των αλλοδαπών για να επισκεφθούν το τόπο μας και να θελήσουν να μάθουν την ιστορία του .

Οι φωτογραφίες από τους ενδιαφερόμενους θα πρέπει να δοθούν έως 31 Μαΐου στα γραφεία της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, κατόπιν θα καλεστούν οι συμμετέχοντες να επιλέξουμε μαζί, τις καλύτερες τρείς φωτογραφίες από τον κάθε έναν και με τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα τις στείλουμε υπό την αιγίδα μας, στην ανωτέρω επιτροπή. Επίσης θα βραβευτούν και από εμάς τον Δήμο, οι τρείς καλύτερες φωτογραφίες από τον κάθε έναν σε κάποια καλοκαιρινή Εκδήλωση και οι οποίες θα δημοσιευθούν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Νομού μας και όχι μόνο.

Ο Τόπος μας είναι μοναδικός και για τις απαράμιλλες ομορφιές και για την ένδοξη ιστορία του..εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να τον αναδείξουμε!! Με την δική σας Ιστορία για τον δικό μας παράδεισο!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Καραγκούνη Νίκη 6987510483 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΚΑΔΙΜΕ ΜΥΤΑΛΑ –ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ