Κώστας Τσιμίκας: Ζει το όνειρο του στο Παρίσι – Η απίστευτη αποθέωση από τους φίλους της Λίβερπουλ

Κώστας Τσιμίκας: Οι φίλοι της Λίβερπουλ λατρεύουν τον Έλληνα αμυντικό και για ακόμη μια φορά τον αποθέωσαν στους δρόμους του Παρισιού, όπου το βράδυ θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσαν οι «Reds» μιλούν για τον αγώνα της χρονιάς, με τον Κώστα Τσιμίκα να λέει ότι: «Όταν παίζαμε στους δρόμους, πάντα λέγαμε ότι ήμασταν στον τελικό του Champions League»!
Ο Έλληνας μπακ κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, καθώς απόψε θα βρεθεί πράγματι στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, ανέβασε στα social media ένα πολύ όμορφο εικαστικό, όπου τον δείχνει με τον πιτσιρικά εαυτό του!

«Tsimi, Tsimi…» στους δρόμους του Παρισιού

Οι φίλοι της Λίβερπουλ λατρεύουν τον Έλληνα αμυντικό και για ακόμη μια φορά τον αποθέωσαν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.
Χιλιάδες οπαδοί των «Reds» έχουν ταξιδέψει στο Παρίσι για να δουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Το πάρτι έχει ξεκινήσει στους δρόμους, με τους φίλους της Λίβερπουλ να τραγουδούν ρυθμικά το γνωστό πλέον: «Tsimi, Tsimi, Tsimi, our Kostas Tsimikas», το οποίο είναι στους ρυθμούς του τραγουδιού των ABBA «A Man after midnight».