Νέα άγρια δολοφονία στα Πατήσια – Τι λένε γείτονες στο in για τα δύο αδέλφια

59χρονος σκότωσε τον 69χρονο αδελφό του.

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο με τις δύο οικογενειακές τραγωδίες στην Αίγινα και στα Πατήσια.

Η δεύτερη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Πατήσια, καθώς ένας 59χρονος άνδρας εμφανίστηκε στο ΑΤ Πατησίων και είπε στους αστυνομικούς πως… σκότωσε τον 69χρονο αδελφό του.

Αμέσως αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 69χρονου και βρήκαν τον άνδρα  μαχαιρωμένο μέχρι θανάτου.

«Γεια σας, ήρθα να παραδοθώ γιατί σκότωσα τον αδερφό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Από την αυτοψία προέκυψαν τραύματα σε λαιμό και θώρακα. 

Το σπίτι όπου καταγράφηκε η αδελφοκτονία βρίσκεται στην οδό Καυτατζόγλου, στα Πατήσια.

Γείτονες στο in

Μέχρι στιγμής o δράστης δεν έχει αποκαλύψει στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη. Ωστόσο όπως ανέφερε στο in γείτονας των δύο αδελφών, ο δράστης που σκότωσε τον μεγαλύτερο αδελφό του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δράστης και το θύμα ήταν αρκετά γνωστοί στην γειτονιά με αποτέλεσμα οι γείτονες να πάθουν σοκ μόλις έμαθαν για το στυγερό έγκλημα.

Το τελευταίο καιρό είχε γίνει επιθετικός

«Τον φρόντιζα εγώ γιατί έχω μαγαζί δίπλα. Του έφερνα φαγητό καφέ, γάλα.  Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν είχε οικονομικά προβλήματα, είχε βγει στη σύνταξη. Πιστεύω πως έκανε κακό γιατί αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έπαιρνε τα φάρμακα του σωστά, στις ώρες του και ούτε καθημερινά. Πήγαινε τακτικά στον γιατρό. Όλοι τον πρόσεχαν ήταν φιλότιμος Τον τελευταίο καιρό ήταν επιθετικός. Ειδικά με τον αδερφό του», ανέφερε γείτονας για τον 59χρονο.