Σεξιστική επίθεση στην Έφη Αχτσιόγλου: Η απάντησή της και η «ασπίδα» του Άδωνι Γεωργιάδη

Αδιανόητη επίθεση στα social media δέχτηκε τις τελευταίες ώρες η Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή το μπλουζάκι που φορούσε (!) σε βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ, μια μελανιά στο χέρι της και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της.

Αδιανόητα σχόλια γράφτηκαν στα social media, κυρίως στο twitter, με κάποιους να φτάνουν στο σημείο να κατηγορήσουν την Έφη Αχτσιόγλου για την επιλογή της μπλούζας της, γιατί δεν… κάλυψε τη μελανιά της και γιατί δεν βάφτηκε, συγκρίνοντάς την με ναρκωμανείς και αλκοολικούς!

Η σεξιστική επίθεση στην Έφη Αχτιόγλου και ο «πόλεμος» στα social media για την εμφάνισή της και όχι όσα είπε, ξέσπασαν λίγο αφού «ανέβηκε» το βίντεο με τη δήλωσής για το power pass.

Η ίδια η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε σήμερα (22.06.2022), με αναρτήσεις της στα social media επίσης, ευχαριστώντας όσους… «ενδιαφέρθηκαν» για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

«Ασπίδα» από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Λάτρης των social media, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν από εκείνους που έσπευσαν να υπερασπιστούν την Έφη Αχτσιόγλου.

«Την κυρία Έφη Αχτσιόγλου όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Τα εμετικά σχόλια

Κάποιοι επιτέθηκαν στην Έφη Αχτσιόγλου γιατί δεν είχε βαφτεί και την συνέκριναν με… χρήστη ναρκωτικών ή αλκοολικούς (σ.σ. σε αυτό παραπέμπει το «είμαι η Έφη και είμαι καλά»).