Σε Κύμη, Αυλωνάρι και Κονίστρες περιόδευσε η Σοφία Νικολάου

Στο πλαίσιο των επαφών που έχει με παραγωγικούς φορείς, τοπικούς άρχοντες και κυρίως με τους πολίτες

Σε Κύμη, Αυλωνάρι και Κονίστρες περιόδευσε η Σοφία Νικολάου

Στην Κύμη, το Αυλωνάρι και τις Κονίστρες περιόδευσε χθες η Σοφία Νικολάου, στο πλαίσιο των επαφών που έχει με παραγωγικούς φορείς, τοπικούς άρχοντες και κυρίως με τους πολίτες της Εύβοιας.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις μιας εξαιρετικής επιχειρηματικής προσπάθειας που έχει γίνει στο Αυλωνάρι. Πήγε στην Ζυθοποιία «Septem» και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη, Σοφοκλή Παναγιώτου, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ζυθοποιών.

Ο κ. Παναγιώτου ενημέρωσε την κ. Νικολάου για την ανάπτυξη της εταιρείας – κόσμημα για το χώρο της ζυθοποιίας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης και της αισχροκέρδειας, αλλά και για τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στις ελληνικές εταιρείες.

Η υποψήφια βουλευτής είχε, επίσης, συνομιλία με εμπόρους και εκπροσώπους της αγοράς στο Αυλωνάρι.

Στη συνέχεια η κ. Νικολάου μετέβη στις Κονίστρες όπου και συνομίλησε με καταστηματάρχες, με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που δίνουν καθημερινό αγώνα επιβίωσης.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Κύμη, όπου επισκέφτηκε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες, το Νοσοκομείο, το Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΙΚΑ και το Αστυνομικό τμήμα.

Χθες το βράδυ η κ. Νικολάου συμμετείχε, μαζί με πλήθος πιστών στη συγκινητική Περιφορά της εικόνας των Αγίων Αναργύρων Χαλκίδας, με αφορμή τη σημερινή μεγάλη γιορτή.