Τέμπη: Πιάνο στον αέρα με εικόνες ανεπανάληπτες – Viral το βίντεο με τα πλάνα που μαγεύουν και καθηλώνουν

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι επισκέπτες στα Τέμπη το απόγευμα της Κυριακής (03-07-2022) όταν εμφανίστηκε στον αέρα μια πιανίστα με το πιάνο της, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Ένα πιάνο να αιωρείται ανάμεσα στην κοιλάδα των τεμπών κρεμασμένο από τεράστια μπαλόνια δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα, πολύ έξω από τα ελληνικά δεδομένα.

Το πανέμορφο αυτό θέαμα ήταν μια ιδέα του Σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και της Διάσημης πιανίστριας Έλενας Ξυδιά σε ένα κάλεσμα από τον Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό βίντεο προώθησης της φυσικής κληρονομιάς.

Μια εθελοντική ομάδα εργάστηκε σχεδιάζοντας αρκετό καιρό το εγχείρημα το οποίο είναι μοναδικό στον κόσμο μιας και κανεις δεν το εχει επιχειρήσει στο παρελθόν σε φυσικό τοπίο και σε τόσο μεγάλο ύψος. Με άψογο τεχνικό σχεδιασμό από τον Βασίλη Μπανταβή προβλέφθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, σε αυτό το παράτολμο εγχειρημα και όλα πήγαν καλά. Nα σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η βοήθεια που προσέφερε το Πυροσβεστικό Σώμα Λάρισας και η Αστυνομία. Δείτε τις εικόνες της ομάδας Golden Movies…