Το Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου κ. Αθανάσιο Μπουραντά επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής του ιστιοπλοϊκού αγώνα “Evia Island Regatta 2022”.  

Συγκεκριμένα το Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου συνάντησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας και Πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Νικόλαος – Ανδρέας Μώρος, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας και μέλος της Ο.Ε. κ. Ιωάννης Σταθόπουλος και η Υπεύθυνη Τουρισμού του Επιμελητηρίου Εύβοιας και μέλος της Ο.Ε. κα Παρασκευή Μπουραντά. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συμβολή και η υποστήριξη του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου στην υλοποίηση του εν λόγω αγώνα. 

Σε αυτό το πλαίσιο οι εκπρόσωποι της Ο.Ε. αρχικά ανέλυσαν τον Διοικητικό – Οικονομικό Απολογισμό της Evia Island Regatta 2021 και ακολούθως παρουσίασαν τον συνολικό σχεδιασμό υλοποίησης της “Evia Island Regatta 2022”. 

Ο εφετινός ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοικτής θαλάσσης θα λάβει χώρα από τις 23 έως και τις 30 Ιουλίου 2022 επισκεπτόμενος λιμάνια της Νότιας και της Κεντρικής Εύβοιας. 

Στόχος της όλης πρωτοβουλίας είναι η καθιέρωση της Εύβοιας ως ιδανικού τουριστικού ιστιοπλοϊκού προορισμού για όλο το χρόνο, μέσα από έναν αγώνα που αποτελεί πλέον θεσμό και μια πραγματική γιορτή του ναυταθλητισμού, εξυμνώντας τις αρχές και τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι. 

Απώτερος στόχος είναι η ποιοτική ενίσχυση της τουριστικής και πολιτιστικής ταυτότητας του Νομού Ευβοίας μέσα από την ανάδειξη της κουλτούρας της, των μοναδικών φυσικών ομορφιών της, των μοναδικών τοπικών προϊόντων της.  

Η Οργανωτική Επιτροπή του ιστιοπλοϊκού αγώνα “Evia Island Regatta 2022” ευχαριστεί θερμά το κ. Αθανάσιο Μπουραντά για την υποστήριξη του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου στην όλη διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα.