Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από 16χρονο στην Κηφισιά για μια κοπέλα

Ο ανήλικος περιέγραψε καρέ καρέ πώς ένας μεγαλύτερος σε ηλικία νεαρός τον ξυλοκόπησε για «τα μάτια μίας κοπέλας» – Αίματα, μελανιές και εκδορές στο πρόσωπο και την πλάτη είχε ο 13χρονος – Η κραυγή αγωνίας της μητέρας του – Δείτε βίντεο

Έκδηλη είναι η ανησυχία για τις συμμορίες των ανηλίκων που επιδίδονται σε πράξεις βίας. «Μαμά τα είδα όλα μπλε, τα είδα όλα μαύρα και έσκασα κάτω. Δεν μπορώ να θυμηθώ», με αυτά τα λόγια περιγράφει 13χρονος την εφιαλτική του εμπειρία, στην πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά, ύστερα από ξυλοδαρμό από 16χρονο.

Αρχικά, ο 16χρονος γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 13χρονο και όταν ο τελευταίος έπεσε στο έδαφος, ο επιτιθέμενος συνέχισε να τον κλωτσάει στην πλάτη.

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές της μητέρας του 13χρονου για την επίθεση σε βάρος του γιου της.

«Ήταν στην ταβέρνα του φίλου του και 12 η ώρα ξεκίνησε να γυρίσει στο σπίτι. Την ώρα λοιπόν που προχώραγε του φωνάζει κάποιος: ”Ε ψιτ φίλε;” γυρνάει δεν βλέπει κανέναν, του ξαναφωνάζει: ”Ε ψιτ φίλε” ξαναγυρνάει και του λέει: ”είχες πάει σπίτι της την Έλενα;”, λέει: ”γιατί;”, λέει: ”την είχες πάει;” και λέει: ”ναι”. Μαζί με άλλους δύο πήγαν ένα κοριτσάκι από την παρέα στο σπίτι της και αρχίζει και του σκάει μπουκέτα στα καλά καθούμενα, αρχίζει και τον κλωτσάει ασταμάτητα και ο δικός μου φωνάζει: ”Γιατί; Γιατί με βαράς; Τι έκανα; Τι είπα;”», δήλωσε η μητέρα του 13χρονου.

Οι γονείς του παιδιού ειδοποιήθηκαν από φίλους τους σε ταβέρνα της περιοχής όπου ο 13χρονος πήγε για να ζητήσει βοήθεια μετά τον ξυλοδαρμό του. Η εικόνα που αντίκρισαν σοκαριστική: αίματα, μελανιές και εκδορές στο πρόσωπο και την πλάτη.

«Μαμά τα είδα όλα μπλε, τα είδα όλα μαύρα και έσκασα κάτω. Δεν μπορώ να θυμηθώ» μου λέει :«λεπτομέρειες, γιατί λιποθύμησα». Πήγαμε στο Κ.Α.Τ., πήγαμε στο Παίδων, έχουμε αναφορές ότι έχει σπάσει η μύτη του, ότι είναι ξυλοδαρμός, το δεξί μάγουλο είχε πρηστεί και βέβαια μας είπαν από το νοσοκομείο ότι: ”για τις κλωτσιές που έφαγε είστε πάρα πολύ τυχερή”, γιατί τον χτύπαγε και στην σπονδυλική στήλη με κλωτσιές δυνατές», συμπλήρωσε η μητέρα του 13χρονου.

«Βλέπει εφιάλτες το παιδί»

Μήνυση σε βάρος του 16χρονου δράστη υπέβαλαν οι γονείς του 13χρονου που πήγαν στην αστυνομία και κατέθεσαν όλα τα στοιχεία. Μία εβδομάδα μετά, όπως ισχυρίζονται, δεν έχει γίνει το παραμικρό, την ώρα που το παιδί τους, φοβάται να βγει βόλτα έξω με τους φίλους του.

«Ο μικρός είναι απίστευτα φοβισμένος, βγήκε μία μέρα που τον πήγαμε μαζί εκεί στην ταβέρνα του φίλου του, εχθές δεν βγήκε. Είναι μελαγχολικός φοβάται να κυκλοφορήσει, βλέπει εφιάλτες, το ίδιο και εγώ και γίνεται χαμός στην Νέα Κηφισιά. Έχουνε πεταλούδες, έχουνε σιδερογροθιές, τι κάνουν; Γιατί δεν τους μαζεύουν;» αναρωτήθηκε η μητέρα του παιδιού.

Από την έρευνα που έκαναν οι ίδιοι οι γονείς, διαπίστωσαν ότι ο 16χρονος που φαίνεται να χτυπά τον γιο τους, ήταν ο πρώην φίλος της κοπέλας που η παρέα του 13χρονου, είχε νωρίτερα συνοδεύσει πίσω στο σπίτι της.

«Το παιδί αυτό απ’ ό,τι μάθαμε, τα είχε με αυτό το κοριτσάκι που είναι Β Γυμνασίου και είχανε χωρίσει και επειδή από την παρέα πήγανε τα παιδάκια το κοριτσάκι στο σπίτι, ο κλήρος έπεσε στον γιο μου. Προφανώς όποιον πετύχαινε θα έδερνε. Γιατί είμαστε μερικές μαμάδες που λέμε να τα μάθουμε τρόπους και τελικά μας βγαίνει μπούμερανγκ αυτό. Τα κοριτσάκια να μπαίνουν σπίτι τους και να κλείνει η πόρτα» ανέφερε η μητέρα του παιδιού.