ΗΠΑ: Έφηβοι στη Φιλαδέλφεια σκότωσαν έναν ηλικιωμένο για… πλάκα -Τον έδειραν με κώνο σήμανσης

Αποτρόπαιες είναι οι εικόνες από την ενέδρα θανάτου που έστησαν νεαροί στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ εναντίον ενός ηλικιωμένου άνδρα.

Κάμερες ασφαλείας στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ κατέγραψαν μια ομάδα διαταραγμένων εφήβων να γελούν και να τραβούν βίντεο καθώς ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου έναν ηλικιωμένο άνδρα με έναν κώνο οδικής σήμανσης.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα, με θύμα τον 72χρονο Τζέιμς Λάμπερτ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ηλικιωμένος δέχθηκε άγρια ​​επίθεση από μια ομάδα επτά εφήβων λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στις 14 Ιουνίου καθώς περνούσε από τη λεωφόρο Cecil B. Moore.

Το αποκρουστικό βίντεο του περιστατικού, που δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία την Παρασκευή, δείχνει τον Λάμπερτ να προσπαθεί να απομακρυνθεί από την ομάδα. Οι νεαροί τον ακολουθούν έως την απέναντι πλευρά του δρόμου και ένας από τους δράστες τον χτυπά από πίσω με έναν κώνο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

ΗΠΑ: Τρεις φορές πέταξαν τον κώνο οδικής σήμανσης στον ηλικιωμένο άνδρα οι νεαροί δράστες

Όσο άτυχος άνδρας βρισκόταν κάτω, μια κοπέλα σηκώνει τον κώνο και τον χτυπά ξανά, ενώ ένα από τα άλλη μέλη της ομάδας καταγράφει τη σκηνή με το τηλέφωνό του.

Ο Λάμπερτ φαίνεται να σηκώνεται και να απομακρύνεται προς το πεζοδρόμιο μακριά από τους επιτιθέμενους, όμως το ίδιο κορίτσι ξανασηκώνει τον κώνο, κυνηγά τον Λάμπερτ και του τον πετάει για ακόμα μια φορά, ενώ μερικοί από τους έφηβους γελούν. Ένα κορίτσι, ωστόσο, κρατά τα δύο της χέρια στο στόμα της τρομαγμένη από το φρικιαστικό χτύπημα.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο την επόμενη ημέρα δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, είπε η αστυνομία.

Πλάνα δείχνουν την ομάδα των νεαρών να φεύγει από το σημείο, με ένα από τα αγόρια να γελά καθώς καβαλάει ένα σκούτερ μαζί με έναν άλλο.

Μέχρι την Παρασκευή, κανένας από τους εφήβους δεν είχε συλληφθεί, με το αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας να προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων σε όποιον οδηγήσει τις Αρχές στους δράστες.