Σοκαριστικό δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα -Ο έλικας διαμέλισε νεαρό επιβάτη

Σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας νεαρός διαμελίστηκε από τον έλικα ελικοπτέρου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν τέσσερα άτομα, με καταγωγή από τη Βρετανία, και ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τη Μύκονο για να προσγειωθούν σε ελικοδρόμιο στον Άγιο Γεώργιο Σπάτων.

Από τον έλικα στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου διαμελίστηκε ο νεαρός στα Σπάτα- Μετά την προσγείωση

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη μετά την προσγείωση του ελικοπτέρου όταν ένας από τους τέσσερις Βρετανούς, που ήταν 22 ετών, αφού αποβιβάστηκε, κινήθηκε στο πίσω μέρος του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και έχασε τη ζωή του αφού χτυπήθηκε από τον έλικα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ως τώρα, αναφέρουν ότι ο άτυχος νεαρός πήγε στο πίσω μέρος του αεροσκάφους και επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία «σέλφι» με το κινητό του, όταν διαμελίστηκε από τον έλικα, που ήταν σε λειτουργία, και έχασε τη ζωή του. Επίσης, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο νεαρός αποκεφαλίστηκε από τον έλικα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από επίσημες πηγές, μέχρι στιγμής, η πληροφορία αυτή.

Δυστύχημα στα Σπάτα: Από τη Μύκονο είχε ξεκινήσει το ελικόπτερο του οποίου ο έλικας διαμέλισε 22χρονο

Το ελικόπτερο εκτελούσε ιδιωτική πτήση, μισθωμένο από την παρέα των τεσσάρων Βρετανών, ξεκινώντας από τη Μύκονο, και προσγειώθηκε σε ελικοδρόμιο στον Άγιο Γεώργιο Σπάτων, όπου έλαβε χώρα το τραγικό δυστύχημα. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Πέρα από τους τέσσερις Βρετανούς, που είχαν μισθώσει το ελικόπτερο, επέβαινε και ένας χειριστής.