Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Πυρπόλησαν το σπίτι του 44χρονου δράστη

Άγνωστοι πυρπόλησαν το σπίτι του 44χρονου καθ΄ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του 22χρονου στον Μυλοπόταμο Κρήτης τον περασμένο Ιούνιο. 

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής κάνει έρευνα σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στο οίκημα την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το neakriti.gr, άγνωστοι προσέγγισαν το σπίτι του 44χρονου, έσπασαν παράθυρα και το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό εσωτερικά και εξωτερικά, πιθανώς με μεγάλη ποσότητα βενζίνης, και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κατέσβησε τις φλόγες λίγη ώρα μετά την εκδήλωση της φωτιάς. Το σπίτι δεν έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, καθώς η πυρκαγιά περιορίστηκε σε ένα δωμάτιο. 

Οι Αρχές συνέλλεξαν στοιχεία από το σημείο αλλά και εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή για να διαλευκανθεί η υπόθεση. 

Υπενθυμίζεται πως ο 44χρονος έχει προφυλακιστεί και τα μέλη της οικογένειάς του έχουν φύγει από το χωριό. Έχει μειωθεί και ο αριθμός των αστυνομικών δυνάμεων που είχε αναπτυχθεί, υπό τον φόβο βεντέτας, ωστόσο οι εξελίξεις δημιουργούν ανησυχία. 

Ο προφυλακισθείς κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.