Έκανε τατουάζ τον κωδικό της κάρτας του σούπερ μάρκετ επειδή την ξεχνούσε

Διάφοροι άνθρωποι έχουν γίνει κατά καιρούς viral για τα τατουάζ που έχουν επιλέξει να κάνουν.

Πρόσφατα ο Κρίστιαν Ουόλτον έγινε γνωστός για το χειρότερο τατουάζ του κόσμου ενώ σάλος προκλήθηκε και με την influencer που έκανε τατουάζ μέσα στο μάτι και τυφλώθηκε.

Αυτή τη φορά, ένας 30χρονος από την Αγγλία κάνει τον γύρω του διαδικτύου για τον απίθανο λόγο.

Ο νεαρός άνδρας λοιπόν αντιμετώπιζε ένα θέμα. Επισκεπτόταν αρκετές φορές το σούπερ μάρκετ αλλά ξεχνούσε διαρκώς την εκπτωτική του κάρτα.

Έτσι, αποφάσισε να κάνει τατουάζ τον κωδικό σάρωσης της κάρτας στο χέρι του.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι σκεφτόταν να κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ εδώ και αρκετούς μήνες, καθώς πήγαινε τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα στο κατάστημα, δεν έπαιρνε ποτέ την κάρτα του και αναγκαζόταν να πληρώνει παραπάνω.

Μόλις όμως έκανε τον κωδικό QR της κάρτας τατουάζ στο δεξί του χέρι, το πρόβλημά του λύθηκε.

«Κάθε φορά που πηγαίνω στο ταμείο και τους δείχνω το χέρι για να μου σαρώσουν τον κωδικό, οι υπάλληλοι σοκάρονται. Έχει γέλιο να βλέπεις τα πρόσωπά τους εκείνη τη στιγμή. Θα μπορούσα να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου, αλλά προτιμώ να το έχω στο χέρι μου», λέει ο 30χρονος.

Ο τατουατζής από την μεριά του, παραδέχεται ότι κάτι τέτοιο δεν του έχει τύχει ξανά, στα 12 χρόνια της καριέρας του.

«Κάνω τατουάζ εδώ και 12 χρόνια και έχω δει πολλά, αλλά δεν είχα ξαναδεί μια Tesco Clubcard. Στην αρχή τον ρώτησα αν είναι σίγουρος ότι θέλει να το κάνει αλλά μετά σκέφτηκα ‘ας το κάνουμε’».