Ξεκινά το επταετές πρόγραμμα των ρητινοκαλλιεργητών της Β.Εύβοιας.Απέδωσε καρπούς η προσπάθεια του Σίμου Κεδίκογλου

Ο Σίμος έκανε το καθήκον του.

Το πρόγραμμα συνολικού ύψους 63 εκατομμυρίων ευρώ, διάρκειας επτά ετών, που αφορά στη στήριξη των ρητινοκαλλιεργητών της πυρόπληκτης Βόρειας Εύβοιας, ξεκινάει και αναμένεται να καλύψει όλους τους ενδιαφερόμενους σε κύκλους έως το 2031. Οι πληγέντες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποίηση, αφού τα αιτήματά τους ικανοποιούνται. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε και ο Ευβοιώτης Υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος με δική του παρέμβαση, πέτυχε την πολυπόθητη διεύρυνση των κριτηρίων των δικαιούχων του ειδικού προγράμματος, ώστε να επεκταθεί ο αριθμός των ωφελούμενων.

Επομένως, οι ρητινοκαλλιεργητές εξασφάλισαν απασχόληση για τα επόμενα επτά χρόνια, με καθαρές απολαβές πάνω από 800 ευρώ το μήνα. Για όσους γνωρίζουν την πορεία του Σίμου, αναγνωρίζουν πως έκανε το καθήκον του απέναντι στους συμπολίτες του, και δη σε έναν κλάδο που επλήγη από τις περσινές πυρκαγιές.

Όταν ο Σίμος ασχολείται με τα σοβαρά και ουσιώδη βέβαια, υπάρχουν κι άλλοι που συνδιασκεδάζουν σε συναυλίες και αλληλοσυγχαίρονται στης Β.Εύβοιας την όλομαυρη ράχη, επειδή κράταγαν την… μάνικα! Μετά απ’ αυτή τη θετική εξέλιξη, ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στη συμβολή του Σίμου Κεδίκογλου, αλλά και των Τριαντόπουλου και Αμυρά, στην έναρξη του προγράμματος.