Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε εισιτήρια για την συναυλία στις 19/8 στο Θέατρο Ορέστης Μακρής με την Ευρυδίκη.

Διαγωνισμός με 5 δωρεάν προσκλήσεις για την συναυλία που διοργανώνει ο ιστορικός σύλλογος Αθλητικός Ομιλος Νέας Αρτάκης (ΑΟΝΑ).

Για πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like στο post στο Facebook και κάντε tag ένα όνομα φίλου σας. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ημέρα της συναυλίας Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 17:00 το απόγευμα.
Η παραλαβή των εισιτηρίων για τους νικητές θα γίνει από τον χώρο της συναυλίας.

Στην μεγάλη συναυλία με τη γνωστή τραγουδίστρια Ευριδίκη και το ανερχόμενο ταλέντο του χώρου KONY, που γίνεται την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ στο θέατρο “Ορέστης Μακρής”.

Πραγματοποιείται για την ενίσχυση του αθλητικού ομίλου, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Πίστη”

Συγχαρητήρια στον ιστορικό σύλλογο για την διοργάνωση και για τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Σας καλεί σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για να διασκεδάσετε παρέα με τις δύο αγαπημένες τραγουδίστριες. Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ.