Εσπασαν το αυτοκίνητο της Λατινοπούλου: «Μου επιτέθηκαν αλήτισσες»

Με χαρακιές και σπασμένο καθρέφτη, βρήκε το αυτοκίνητό της χθες το πρωί η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στο video που ανέβασε στο Instagram ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ, την ώρα που το πάρκαρε για να πάει σπίτι της, την πλησίασαν δύο γυναίκες και της άσκησαν κριτική για τα αυτά που λέει, ενώ το επόμενο πρωί βρήκε το Ι.Χ της με ζημιές.

«Παρκάρω το αυτοκίνητο μου έξω από μια καφετέρια προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δυο αλήτισσες οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω, πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχετικά διότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές. Δεν δίνω σημασία, απαντάω πως αυτές είναι απόψεις μου και δεν πρόκειται να αλλάξω και συνεχίζω προκειμένου να πάω στο σπίτι μου. Την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή βρήκα το αυτοκίνητο μου σε αυτήν την κατάσταση…

Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτός είναι ο τρόπος να απαντάνε. Αυτός είναι ο φασισμός τους. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν τίποτα. Έχουν μόνο καταστροφή. Και απορώ γιατί ακόμα δεν έχει θεσπιστεί ένας νόμος να είναι υποχρεωτική η κάμερα σε όλα τα καταστήματα.

Γιατί οι δράστες αυτοί, τώρα η αστυνομία θα γνώριζαν που βρίσκονται. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Και όλοι να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται όπως πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά.