Βλαντίμιρ Πούτιν: Κοιμήθηκε στη μέση συνεδρίασης – Αυξάνονται οι θεωρίες για την άσχημη κατάσταση της υγείας του

Το θέμα της ανάπτυξης του τουρισμού στη Ρωσία, δεν φαίνεται να… κέντρισε το ενδιαφέρον του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, αφού τον πήρε ο ύπνος στη μέση της συνεδρίασης. Μάλιστα, δεν κοιμήθηκε μόνο ο ίδιος αλλά και κάποιοι από τους υπόλοιπους αξιωματούχους.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, να κοιμάται κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κρατικού συμβουλίου, με το περιστατικό αυτό να ακολουθεί τους ισχυρισμούς ότι ο Ρώσος Προέδρος είχε «παραπονεθεί» στους γιατρούς για «κόπωση και δύσπνοια» στο ταξίδι του στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, όπου παρακολούθησε τους μεγάλους πολεμικούς αγώνες του Βοστόκ.

Πλάνα από τη συνεδρίαση του κρατικού συμβουλίου δείχνουν επίσης τους αξιωματούχους του Πούτιν να προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά, καθώς παρακολουθούν τις ομιλίες.

Αυξάνονται οι ανησυχίες για την υγεία του

Τα πλάνα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να αποκοιμιέται κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σε συνδυασμό με ισχυρισμούς ότι έχει παραπονεθεί για κόπωση και δύσπνοια δημιουργούν νέες αμφιβολίες για την κατάσταση της υγείας του.

«Ακόμη και πριν από την πτήση για την Καμτσάτκα, ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε επιδεινωμένα προβλήματα με τα νεφρά του, εμφάνισε πρήξιμο στο πρόσωπό του και εμφανίστηκαν ξεκάθαρα «σακούλες» κάτω από τα μάτια του», ανέφερε το κανάλι Telegram General SVR, το οποίο εδώ και καιρό ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το κανάλι ισχυρίστηκε: «Παρά τη χρήση χαπιών, δεν υπήρξε σοβαρή βελτίωση. Κατά την άφιξή του στην Καμτσάτκα, ο Πούτιν παραπονέθηκε στους γιατρούς για κόπωση και δύσπνοια. Αλλά ο πρόεδρος αποφάσισε να συμμετάσχει σε προσχεδιασμένες δραστηριότητες».

Χθες μάλιστα, καθώς παρακολουθούσε τους αγώνες της Ρωσίας στο Βοστόκ, ο Βλαντίμιρ Πούτιν φάνηκε να περπατάει, κουτσαίνοντας.

Ερωτήσεις σχετικά με την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό στη Ρωσία με κάποιους να αναφέρουν ότι έχει καρκίνο ή πάρκινσον και εξαφανίζεται τακτικά, για μέρες αλλά και πως υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις.