Τροχαίο για τον Ζελένσκι, τραυματίστηκε ελαφρά -Δείτε σε βίντεο το σημείο του ατυχήματος

Ανακούφιση υπάρχει στις τάξεις τις Ουκρανικής κυβέρνησης έπειτα από την είδηση ότι ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι βγήκε «χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς» από σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Κίεβο το βράδυτης Τετάρτης (14/9).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου ο πρόεδρος της Ουκρανίας ενεπλάκη σε τροχαίο, όταν «ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του προέδρου της Ουκρανίας και οχήματα συνοδείας».

ADVERTISEMENT
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι γιατροί που συνόδευαν τον Ζελένσκι παρείχαν άμεση βοήθεια στον οδηγό του αυτοκινήτου του προέδρου και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο. «Ο πρόεδρος εξετάστηκε από γιατρό, δεν διαπιστώθηκαν σοβαρά τραύματα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το τροχαίο σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 12 το βράδυ στην πλατεία Νίκης στο Κίεβο, κατά την επιστροφή του Βολοντιμίρ Ζελένσκι από την επίσκεψη στην ανακαταληφθείσα -από ουκρανικές δυνάμεις- πόλη Ιζιούμ, βασικό κόμβο εφοδιασμού στη βορειοανατολική Ουκρανία.

Βίντεο από τον τόπο του ατυχήματος έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου, όπου φαίνονται τα αυτοκίνητα της πομπής του Ουκρανού προέδρου να είναι σταματημένα, και πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα να έχουν φτάσει στο σημείο.

Δείτεο το βίντεο