Συνάντηση του Σπύρου Πνευματικού με την Δόμνα Μιχαηλίδου

Συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Δόμνα Μιχαηλίδου είχε ο Σπύρος Πνευματικός βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Χαλκιδέων κ. Κώστας Ζέρβας και η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα ΑΜΕΑ κα Βάσω Κόντου.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν ζητήματα, που αφορούν στις δράσεις για την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προώθηση της κοινωνικής ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία. Παράλληλα, επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών που συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση και λήψης μέτρων, τα οποία θα διευκολύνουν τις οικογένειες των Ατόμων με Αναπηρία στις καθημερινές τους δραστηριότητες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Επίσης, ζήτησαν από την Υφυπουργό να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας της άναρχης εγκατάστασης των Ρομά σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, όπως και να αντιμετωπιστούν φαινόμενα παραβατικότητας στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για την Κοινωνική Ένταξη και  Μείωση της Φτώχειας.

Η Υφυπουργός δεσμεύτηκε, ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων.