Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε την στιγμή ζωντανής σύνδεσης του «Καλημέρα Ελλάδα»

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη σήμερα (19.09.2022) στη Θεσσαλονίκη, την ώρα μάλιστα που ήταν στον αέρα η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη την ώρα που η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε μια γυναίκα στο δρόμο και να την άφησε αβοήθητη.

Η 39χρονη γυναίκα τραυματίστηκε επί της οδού Εγνατίας, στο ύψος της βόρειας πύλης της ΔΕΘ.

Η ρεπόρτερ, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου σταμάτησε σοκαρισμένη αμέσως την μετάδοση και ζήτησε άδεια να διακόψει την σύνδεση για να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ οι εικόνες έδειχναν τους περαστικούς να προσπαθούν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα.

Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» πάγωσαν βλέποντας live το περιστατικό και διέκοψαν την σύνδεση για να επιτρέψουν στην ρεπόρτερ να βοηθήσει την τραυματία.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την τραυματία και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κακώσεις στα κάτω άκρα. Ο οδηγός αναζητείται στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί η αστυνομία.