Κάποιος να την προσέχει……

Όσο καλές περγαμηνές και να έχει ένας υποψήφιος για να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών και να δεσμευτεί πως θα πράξει το καλύτερο δυνατό για τον τόπο του, αν αυτοί που την συμβουλεύουν δεν είναι τα κατάλληλα πρόσωπα, τότε ο αγώνας θα πέσει στο κενό. Δυστυχώς, αυτό φαίνεται να συμβαίνει και με την κ.Σοφία Νικολάου.

Είναι νέα, εμφανίζει μια δυναμική και πάνω απ’ όλα όρεξη για τα έδρανα της βουλής, όμως πέφτει σε λάθη και την ευθύνη αυτών έχουν όσοι είναι γύρω της και την συμβουλεύουν. Αρνητικά ήταν τα σχόλια στη δεξαμενή ψήφων των νεοδημοκρατών, για την πρόσφατη επίσκεψή της στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων και την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο, Γιώργο Ψαθά.

Ο λόγος φυσικά, πως ο κ.Ψαθάς ουκ ολίγες φορές έχει πει δημόσια, πως για όλα τα δεινά του τόπου ευθύνεται η κυβέρνηση της ΝΔ ενώ δεν είναι κρυφή η κλίση του προς τον ΣΥΡΙΖΑ .Επιπλέον δεν είναι λίγοι αυτοί που διαπιστώνουν απραξία από την δημοτική αρχή του στην περιοχή.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, τί είχαν στο μυαλό τους αυτοί που προέτρεψαν την κ.Νικολάου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς που δεν είναι φίλα προσκείμενοι στην παράταξη της υποψήφιας βουλευτού και δεν εχουν να επιδείξουν κάποιο σοβαρό έργο στον τόπο τους. Θα πρέπει η ίδια να επανεξετάσει τις κινήσεις της και τις επαφές της, και να μην παρασύρεται σε λάθη άλλων, που θα της στοιχίσουν στις εκλογές.