Καβγάς Πορτοσάλτε-Κυρίτση στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Αν έχεις νευράκια, υπάρχουν και γιατροί»

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση με αφορμή το θέμα της ΔΕΗ και πιθανή επανακρατικοποίησή της.

Όταν ο κ. Κυρίτσης είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι, ο Άρης Πορτοσάλτε παρενέβη, λέγοντας: «Μπορούμε να συζητήσουμε λίγο αυτό το θέμα…».

Όχι, δεν μπορούμε, θα με αφήσεις να τελειώσω. Αν είναι να έρχομαι εδώ πέντε λεπτά και να μιλάς τα δυόμισι, δεν κάνουμε δουλειά», απάντησε ο Γιώργος Κυρίτσης. Ο Άρης Πορτοσάλτε επέμεινε, μιλώντας για ανάπτυξη «μπαρουφολογίας», και όταν θέλησε να πάρει τον λόγο, ο κ. Κυρίτσης τον ρώτησε εκνευρισμένος: «Μπορείς ρε παιδάκι μου να με αφήσεις να τελειώσω;».

«Ησύχασε, ησύχασε. Γιώργο μου, αν έχεις νευράκια, υπάρχουν και φάρμακα, υπάρχουν και γιατροί, τακτοποίησέ το», του είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Τι εννοείς;» ρώτησε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Κυρίτσης, με εκείνον να του εξηγεί «αν έχεις νεύρα να πας σε γιατρό. Μη χυμάς».

Η ένταση και οι υψηλοί τόνοι συνεχίστηκαν, με τον Άρη Πορτοσάλτε να κατηγορεί τον Γιώργο Κυρίτση ότι δεν μπορεί να παρουσιάσει επιχειρήματα, και τον Γιώργο Κυρίτση να του απαντά «την όρεξή σου έχω πρωί-πρωί».