Μπογδάνος: Οι χρήστες του Twitter δείχνουν την… αποστροφή τους για το νέο κόμμα του

Το όνομα και το σήμα του κόμματος έγιναν αφορμή χλευασμού για τους χρήστες του Twitter, καθώς αρκετοί από αυτούς το παρομοίασαν με το σήμα του φυσικού αερίου.

Φωτιά έχει πάρει το Twitter με τις ανακοινώσεις που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος ανακοίνωσε χτες, Δευτέρα, τη δημιουργία του κόμματος του με την ονομασία «Πατρίδα» (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής), με αντιπρόεδρο το πρώην στέλεχος της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Το όνομα και το σήμα του κόμματος έγιναν αφορμή χλευασμού από τους χρήστες του Twitter, καθώς οι περισσότεροι είπαν πως το έχει αντιγράψει από γνωστή εταιρία.

Διαβάστε επίσης: «ΠΑΤΡΙΔΑ» από τις στάχτες του… Φοίνικα, η νέα παρτίδα του Μπογδάνου και της Λατινοπούλου

Άλλοι πάλι βρήκαν ευκαιρία να εκφράσουν με έντονο ύφος την αντίθεσή και την αποστροφή τους με την πολιτική βάση του κόμματος, τις ιδεολογίες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και τις δηλώσεις του όσον αφορά τα εθνικά ζητήματα.

Δείτε τι έγραψαν οι χρήστες του διαδικτύου:

O κ. Μπογδάνος πάντως μίλησε για το νέο του κόμμα στο MEGA τονίζοντας πως πρόκειται να πραγματοποιήσει ακόμη συνέδριο και πως ανακοινώνει κάθε εβδομάδα έναν υποψήφιο.

Αυτό που είχε το κόμμα είναι συνέπεια, όσα λέγαμε στο παρελθόν εξακολουθούμε να λέμε και σήμερα», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και στη συνέχει αναφέρθηκε στο σύνθημα του κόμματος:

«Το σύνθημα είναι «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία», διότι η αριστεροποιημένες πολτικές της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν να κάνουν μόνο με εθνικά θέματα, με ζητήματα εποικισμού, ισλαμικής εισβολής και αντικατάστασης πληθυσμού. Το «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια» είναι ένα σύνθημα το οποίο είναι από τα τέλη του 19ου αιώνα, το σφετερίστηκε η επταετία και του άφησε την αρνητική επίγευση. Η πατρίδα και η θρησκεία είναι πράγματα που αγαπάμε, η οικογένεια για εμάς είναι το κύτταρο όλων των κοινωνιών που θέλουν να προκόψουν».