Υπουργός – ΑΕΚ 0 -1

Και ο Πρωθυπουργός ο ίδιος να ερχόταν στη Χαλκίδα, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα προτιμούσαν την υπέρλαμπρη γιορτή στην Αγιά Σοφιά. Μεταξύ αυτών και ο Φάνης Σπανός, που προτίμησε να βιώσει το κλίμα συγκίνησης στο νέο σπίτι της κιτρινόμαυρης, παρά να παρακολουθήσει την εκδήλωση για την αξία της εκπαίδευσης στη δημιουργία νέων ευκαιριών στο επιχειρείν, που πραγματοποιείτο την ίδια ώρα, με κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Παιδείας, Ζέτα Μακρή.

19 χρόνια στην ξενιτιά για την ΑΕΚ είναι πολλά και κατανοεί ο καθένας την λαχτάρα των οπαδών να βρεθούν στη μεγάλη συγκινητική και φαντασμαγορική τελετή της Αγιά Σοφιάς, προκειμένου να απολαύσουν το πρώτο πέταγμα του Οδυσσέα.

Πως να λείπει απο εκεί ο Φάνης Σπανός, που δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την κιτρινόμαυρη. Το φάουλ όμως έγινε και προκάλεσε τη θυμηδία όσων βρίσκονταν στην εκδήλωση της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας… Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης, Βαγγέλης Κούκουζας όταν πήρε το λόγο, θέλοντας να δικαιολογήσει την απουσία του Φάνη Σπανού, δήλωσε πως «είχε σοβαρές δουλειές στη Λαμία, εξ αυτού του λόγου και απουσιάζει»!

Την ίδια στιγμή όμως ο Περιφερειάρχης αναρτούσε στα social media, φωτογραφικό στιγμιότυπο απο την παρουσία του στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ! Αν αυτές ήταν οι σοβαρές δουλειές, να προσέχει ο Φάνης, γιατί μπορεί όταν θα χρειαστεί τα γαλάζια στελέχη, να έχουν κι αυτά… σοβαρές δουλειές και να τον αγνοήσουν!