Ακρόπολη: Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος της γυναίκας που έπεσε από τον λόφο του Αρείου Πάγου

Αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για δυστύχημα και ότι η γυναίκα γλίστρησε από τα βραχάκια σε μια προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία.

Σε αυτοκτονία αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές, ο θάνατος της γυναίκας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον λόφο του Αρείου Πάγου στην Ακρόπολη.

Η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από ύψος 15-20 μέτρων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Έγινε προσπάθεια ανάνηψής της, ωστόσο ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική χωρίς της αισθήσεις της και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για δυστύχημα και ότι η γυναίκα γλίστρησε από τα βραχάκια σε μια προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία.

Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Έκανε τον σταυρό της και έπεσε στο κενό

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, η γυναίκα, 47 ετών και Ελληνίδα, όχι αλλοδαπή τουρίστρια όπως είχε αρχικά αναφερθεί, πήρε φόρα, έκανε τον σταυρό της και έπεσε στο κενό.

Την ώρα μάλιστα που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία, χτυπούσε επίμονα το κινητό της και, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως η γυναίκα, 47 ετών, λίγο πριν πέσει στο κενό είχε επικοινωνήσει με τον σύζυγό της και τον είχε ενημερώσει για τις προθέσεις της.