Άμφισσα: Αυτός είναι ο 40χρονος πατέρας που έχασε τη ζωή του στα μεταλλεία -Νιόπαντρος με μωρό παιδί

ατέρας ενός παιδιού είναι ο 40χρονος που έχασε τη ζωή του στα μεταλλεία στην Άμφισσα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Το «Lamiareport» μετέδωσε ότι ο 40χρονος μηχανικός είχε παντρευτεί πριν από λίγο καιρό και είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του ένα μωρό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών εργαζομένων στα Μεταλλεία Βωξίτου της εταιρείας IMERYS στη Βάριανη, όπου έχασε τη ζωή του ο 40χρονος μηχανικός, μετά την πτώση βράχου μέσα στην κεντρική στοά των Μεταλλείων.

Κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έχασε τη ζωή του ο 40χρονος στα μεταλλεία στην Άμφισσα

Σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φωκίδας, Ευάγγελο Τσιορλίδα, «ένας μεγάλος βράχος, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες, έπεσε και καταπλάκωσε ένα 4×4 της εταιρείας IMERYS με το οποίο κινούνταν ο 40χρονος μηχανικός που καταπλακώθηκε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την είσοδο της στοάς».

Ο άτυχος 40χρονος με καταγωγή από τη Λαμία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Άμφισσα: Απεγκλωβίστηκαν άλλα τρία άτομα από τα μεταλλεία

Σύμφωνα με το κ. Τσιορλίδα, οι πυροσβέστες και οι εργαζόμενοι «έδωσαν μάχη για άλλα τρία άτομα που δεν μπορούσαν να εξέλθουν από τη στοά». «Απεγκλωβίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους», όπως είπε, και με τον τρόπο αυτό έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση, στην οποία μετείχαν 14 πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία και 26 πυροσβέστες από την Άμφισσα με 8 οχήματα.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, στην ίδια στοά, η οποία ονομάζεται από τους εργαζόμενους και «Καμόρα», πριν από 19 χρόνια, το 2003, είχαμε και πάλι κατάρρευση και είχαν σκοτωθεί εργαζόμενοι.