Ο Σίμος επιμένει Εύβοια – Ο Χατζηγιαννάκης “χαιδεύει” Θήβα!

Επ’ ώμου έχει πάρει το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών ο Ευβοιώτης υφυπουργός, Σίμος Κεδίκογλου και δεν μασάει από μικροπολιτικής σκοπιμότητας σχολιασμούς και χτυπήματα. Έχει αποδείξει στην πολυετή πορεία του, πως έχει προτεραιότητα το νομό που τον εκλέγει και τους συμπολίτες του, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, που προέρχονται από αντιπολιτευτικό κομματικό φορέα.

Ο Σίμος Κεδίκλογου πρόσφατα με δήλωσή του, κατήγγειλε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το μείζον θέμα των σκουπιδιών της Εύβοιας, ο ΦΟΔΣΑ Στ.Ελλάδας. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει στη δήλωσή του:

Με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Στερεάς Ελλάδας επί της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα για τη μεταφορά των απορριμμάτων των Δήμων Ερέτριας- Αμάρυνθου, Κύμης –Αλιβερίου και Καρύστου στο ΧΥΤΑ Θήβας,

δηλώνω τα εξής:

«Εκπλήσσομαι και με αρκετά δυσάρεστο τρόπο, για την απόφαση –ανακοίνωση του ΦοΔΣΑ Σ. Ελλάδας για το εκρηκτικό πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Εύβοιας. Αρνούμαι να διανοηθώ οικονομικές σκοπιμότητες. Σε κάθε περίπτωση, όπως χρόνια τώρα πράττω, η πρώτη μου προτεραιότητα είναι σταθερά η Εύβοια».

Απαντήσεις επί της ουσίας δεν έχει λάβει, για τη στάση που κρατά ο Φορέας. Δεν το βάζει όμως κάτω ο Σίμος και θα επιμείνει μέχρι τη λύση του θέματος, πάντα υπέρ των Ευβοιωτών. Από την άλλη, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης γυρνάει την πλάτη στην Εύβοια και ρίχνει πέπλο προστασίας στη Θήβα μαζί με συναδέλφους του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα συνυπογράφει ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παίρνουν το μέρος των Θηβαίων!!! Και να σκεφτεί κανείς, πως μέχρι πρότινος ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς είχε αποκαλέσει δημόσια τον Βουλευτή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Μίλτο Χατζηγιαννάκη, «καλό του φίλο»!

Αν έχεις τέτοιους φίλους δήμαρχε, τί τους θες τους εχθρούς; Αυτή είναι και η διαφορά του Σίμου με τους υπολοίπους, γι’ αυτό και οι Ευβοείς θα τον τιμήσουν και πάλι με τη ψήφο τους στις επόμενες εκλογές, δίνοντας του πρωτιά.