ΑΣΕΠ: Εκπνέει ο χρόνος για τις 3.720 θέσεις στην Υγεία

Να βιαστούν θα πρέπει όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στον 7Κ/2022 διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 3.720 θέσεις στην Υγεία, καθώς σε λιγότερο από 5 ημέρες εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ θα κλείσει τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι και το Proson.gr συνιστά στους υποψήφιους να μην περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να υποβάλλουν την αίτηση τους, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη σελίδα του ΑΣΕΠ να «πέφτει» λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΑΣΕΠ δεν αποκλείεται να δώσει παράταση λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων, αλλά αν το κάνει θα είναι μόνο για λίγες ώρες.

Δες μέσα σε 1′ πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!
σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Στην προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ μπορούν να κάνουν αίτηση όλοι όσοι κατέχουν πτυχία ΠΕ / ΤΕ / ΔΕ Νοσηλευτικής καθώς και ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής. Να σημειωθεί ακόμα ότι υπάρξει πρόσθετη μοριοδότηση για όσους υπηρέτησαν στα νοσοκομεία όλης της χώρας ως επικουρικό προσωπικό κατά τη διάρκεια της πανδημίας,

Τα SoS των αιτήσεων
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του proson, οι υποψήφιο θα πρέπει δώσουν προσοχή σε ορισμένα σημεία της προκήρυξης ώστε να μην «μείνουν απέξω»! Αυτά είναι:

Η ειδική εμπειρία

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι που υπηρέτησαν στον Covid ως ειδικό επικουρικό προσωπικό μπορούν να λάβουν αυξημένη μοριοδότηση μέσω της ειδικής εμπειρίας που προβλέπεται στην οικεία προκήρυξη. Προσοχή: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αιτηθούν την βεβαίωση της ειδικής εμπειρίας από τον φορέα όπου έχει πραγματοποιηθεί η αρχική τους τοποθέτηση. Οι βεβαιώσεις κρίνονται χρήσιμες για την ορθή συμπλήρωση της ειδικής εμπειρίας κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής Αίτησης-Υπεύθυνης δήλωσης και θα υποβληθούν όμως στο ΑΣΕΠ κατά το δεύτερο στάδιο, υποβολής δικαιολογητικών.

Τα πρόσθετα προσόντα
Για όλες τις θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις. Τέτοια προσόντα αποτελούν για παράδειγμα η άδεια άσκησης επαγγέλματος ή η γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. (Δείτε εδώ πώς θα λάβετε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών από το GoLearn)

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν εδώ οι υποψήφιοι είναι ότι τα προσόντα, τα κριτήρια ή οι ιδιότητες που αναγράφουν στην αίτηση συμμετοχής του στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, δηλαδή έως και τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου!

Η ηλεκτρονική αίτηση

Στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (ηλεκτρονική) πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών, των πρόσθετων προσόντων και της εντοπιότητας, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά. Να σημειωθεί ότι το ΑΣΕΠ δεν αναγνωρίζει λάθη, ούτε και μετά από ένσταση, για τα οποία υπαίτιοι είναι οι υποψήφιοι. Λάθη λοιπόν στην αίτηση μπορεί να κοστίσουν μόρια ή ακόμα και την πρόσληψη σε κάποιους υποψηφίους.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην προκήρυξη μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στο site του ΑΣΕΠ από σήμερα, Πέμπτη έως και τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Πώς θα κάνετε εύκολα αίτηση
Το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας φτιάξει το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εάν κάνετε ετήσια εγγραφή στο Proson.gr (30 ευρώ η ετήσια εγγραφή μέλους) – Με την εγγραφή μέλους παίρνετε 10% έκπτωση στην διεκπεραίωση αιτήσεων στις προκηρύξεις.

Επικοινωνήστε τώρα, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της παρακάτω πλατφόρμας, με τις υπηρεσίες διορισμού του Proson, για να είστε σίγουροι ότι έχετε υποβάλλει σωστά την αίτηση σας!

Για τηλεφωνική επικοινωνία μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, στο τηλέφωνο του Proson: 210 220 9913

Διαφορετικά κάντε ΕΔΩ αίτηση στις προκηρύξεις με τη βοήθεια του Proson.gr

Οι υπηρεσίες διορισμού του Proson.gr

Μετά την δημιουργία του Μητρώου ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κάνει αίτηση στην προκήρυξη που θέλει έχοντας αναλύσει τι ζητάει αυτή (προσόντα, δικαιολογητικά κλπ).

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την προκήρυξη παραπάνω, το ΑΣΕΠ έχει άμεσα στα «σκαριά» ακόμα έξι προκηρύξεις για 489 μόνιμες θέσεις εργασίας καθώς και τον μεγάλο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό που αναμένεται να διεξαχθεί την άνοιξη του 2023.