OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Γιώργος Σπύρου ετοιμάζει κίνηση για το Δήμο Χαλκίδας

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Σπύρου, αφού κυκλοφόρησε η είδηση πως οσονούπω ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Χαλκίδας. Εδώ και μήνες έχει ακουστεί το όνομά του για την διεκδίκηση της Δημαρχίας, κάτι που επιβεβαίωνε η παρουσία του, αν και αθόρυβη και μετρημένη, σε εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιστικού χαρακτήρα.

Ωστόσο υπήρξαν κάποιοι που πίστεψαν λανθασμένα, ότι τελικά δεν θα το κάνει το βήμα. Ίσως γιατί έτσι βόλευε τα δικά τους σχέδια…. Το σίγουρο είναι πως έχει προκληθεί ήδη ένα ντόμινο εξελίξεων, μόνο στο άκουσμα ότι θα ανακοινώσει υποψηφιότητα. Τσουνάμι θα δημιουργηθεί όταν θα γίνει και επίσημα η δήλωση. Ο Γιώργος Σπύρου φαίνεται πως είναι έτοιμος από καιρό και θα έχει ενδιαφέρον η επόμενη μέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του.

Πάντως ήδη συγκεντρώνει γύρω του υποστηρικτές της κίνησής του, και το πιο ενδιαφέρον είναι πως πρόκειται για νέους ανθρώπους, άφθαρτους, με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για προσφορά, όπως ακούγεται στα πολιτικά πηγαδάκια του Δήμου…