Φρίκη στα Σεπόλια: Ο 53χρονος είχε δεχτεί 213 κλήσεις από πελάτες για τη 12χρονη

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» του.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» για το άρρωστο σχέδιο του 53χρονου από τα Σεπόλια ο οποίος επί 4 μήνες βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό.

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» του.

Στους περισσότερους, ο φερόμενος ως δράστης παρουσίαζε το θύμα για 16χρονο με σκοπό να μην τους αποτρέψει. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού».

Κάποιοι, μάλιστα, της είχαν πει να απομακρυνθεί γιατί είναι πολύ μικρή και πως να προσέχει. Η ίδια, δείχνει ως βιαστές της τουλάχιστον 10 άτομα, ανάμεσα τους και ο 42χρονος συλληφθείς.

Ξέσπασε η μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης δεν μπορεί να πιστέψει όσα της εξιστόρησε το παιδί της για τα όσα πέρασε στα χέρια του 53χρονου βιαστή και μαστροπού, αλλά και στους άλλους που την εξέδιδε ο κατηγορούμενος.

Πλέον, η μητέρα της ανήλικης ζητάει δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι αν 53χρονος αφεθεί ελεύθερος, «θα τον θάψει με τα ίδια της τα χέρια».

Την απειλούσε με όπλο

Όπως λέει η ανήλικη, την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αδράς αμοιβής.

Επίσης σύμφωνα με τις αρχές, ο 53χρονος την βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες  που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Δέκα άτομα στο μικροσκόπιο

Ο 53χρονος «είχε ένα παιδάκι, άρα εδώ μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο είχε αναρτήσει σε δεκάδες προφίλ, πωλούσε εικόνες κι έλεγε στη συνέχεια ότι όποιος θέλει να συνευρεθεί μαζί του, μπορεί, έναντι αμοιβής την οποία συμφωνούσε στην πορεία», δήλωσε μιλώντας στο MEGA ο Μανώλης Σφακιανάκης, ιδρυτής και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi).

O 53χρονος κατηγορούμενος για το φρικτό έγκλημα με θύμα μία παιδική ψυχή βιντεοσκοπούσε την ανήλικη κατά τις σεξουαλικές πράξεις και την ανέβαζε σε ψεύτικα προφιλ που είχε δημιουργήσει στα social media. Από εκεί «ψάρευε» τους πελάτες που έναντι αμοιβής –που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 50 – 70 ευρώ- κακοποιούσαν σεξουαλικά και συστηματικά την 12χρονη.

Ήδη ένας εξ αυτών, 42χρονος παντρεμένος, τον οποίο και φέρεται να αναγνώρισε η ανήλικη, έχει συλληφθεί βάση εντάλματος.

Συνένοχοι, δεν γλιτώνουν

«Όποιος συνευρέθηκε με το κορίτσι είναι θέμα ημέρων να βρεθεί και να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του. Είναι όλα καταγεγραμμένα, ό, τι και να σβήσουν τώρα, ό, τι και να κάνουν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, είναι καταγεγραμμένα και σε λίγες ημέρες πιστεύω θα κελαηδήσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη», συμπλήρωσε ο κ. Σφακιανάκης.

Μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών του 53χρονου, οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να οδηγηθούν και στην ταυτοποίηση των υπόλοιπων 10 προσώπων που φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή με την ανήλικη.

Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλοι περίπου 200 που εν δυνάμει θα βίαζαν ένα παιδί -ενδιαφέρθηκαν να μάθουν πληροφορίες για το πώς θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο- και αυτό είναι κάτι που εκτός από αποτροπιασμό γεννά τρόμο και βαθιά ανησυχία για τα αντανακλαστικά, τις προτεραιότητες και τη λειτουργία της κοινωνίας.