Δημοσκόπηση «τρέχει» στην Εύβοια – Τα ονόματα έκπληξη για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Κελαϊδίτης για βουλευτής και αγωνία για τη δυναμική Σπανού και Βάκα σε Περιφέρεια και Δήμο

Κάποιοι πρέπει να αγωνιούν πολύ και αισθάνονται τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια τους, βλέποντας πως η δυναμική τους, παλαιότερων εποχών στην Εύβοια, έχει πάει περίπατο. Δεν εξηγείται το ερωτηματολόγιο και τα ονόματα έκπληξη, που περιλαμβάνει δημοσκόπηση, η οποία διενεργείται αυτές τις μέρες στο νομό.

Η δημοσκόπηση διεξάγεται από μεγάλη εταιρεία της Αθήνας και αφορά στις βουλευτικές εκλογές, με προσανατολισμό κυρίως το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και ονόματα έκπληξη σ’ αυτό, καθώς και για τη γνώμη που έχουν οι πολίτες για Φάνη Σπανό και Έλενα Βάκα, σε Περιφέρεια και Δήμο Χαλκίδας, αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των πιθανών υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ περιλαμβάνονται τα ονόματα, του αντιπεριφερειάρχη, Γιώργου Κελαϊδίτη και του γιατρού, Γιώργου Μαρίνου! Τα υπόλοιπα πρόσωπα που συμπληρώνουν το ερωτηματολόγιο είναι από ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, Θανάσης Ζεμπίλης, Σπύρος Πνευματικός, Στέλιος Καρβελάς, Σοφία Νικολάου και από ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, Συμεών Κεδίκογλου και Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Απουσιάζουν τα υπόλοιπα κόμματα… Οι συμμετέχοντες όμως καλούνται να απαντήσουν και στα ερωτήματα, αν θα ψηφίσουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Φάνη Σπανό για Περιφερειάρχη Στ.Ελλάδας και αν θέλουν να ξαναβγεί η Έλενα Βάκα, Δήμαρχος Χαλκιδέων. Επιπλέον, πώς κρίνουν το έργο στο Δήμο Χαλκίδας από το 2019 και ποια είναι τα προβλήματα σήμερα. Πάντως σχετικά με το Δήμο Χαλκίδας, δεν γίνονται εκπτώσεις, και όλα τα πρόσωπα που φέρονται ως υποψήφιοι Δήμαρχοι περιλαμβάνονται στη δημοσκόπηση.

Συγκεκριμένα, Έλενα Βάκα, Χρήστος Παγώνης, Βασίλης Καθαροσπόρης, Ελένη Μιτζιφίρη, Γιώργος Σπύρου, Δημήτρης Ανδρέου, Διαμάντης Γεωργούλης, Παναγιώτης Τζαφέρος και Γρανέτα Τσιβίκα. Και να σκεφτεί κανείς, πως ακόμα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια δεν έχει κλείσει και αναζητούνται πρόσωπα, που θα το συμπληρώσουν, ενώ ούτε οι υποψηφιότητες για το Δήμο Χαλκίδας έχουν κλειδώσει όλες.

Το σίγουρο πως μέχρι τις εκλογές θα δούμε κι άλλες δημοσκοπήσεις να διεξάγονται και πολλές καραμπόλες να ανατρέπουν τα δεδομένα. Ειδικά αν αποτυπώσουν ατόφια την δυσαρέσκεια των πολιτών!