Περιοδεία στην Κάρυστο για τη Σοφία Νικολάου

Το μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης των αστυνομικών τμημάτων και τα προβλήματα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και το λιανικό εμπόριο, συζήτησε στην περιοδεία της στην Κάρυστο η Σοφία Νικολάου.

Συγκεκριμένα, η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, είχε συνάντηση με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, κ. Ελευθέριο Χατζησάββα. Ο διοικητής την ενημέρωσε για τη μεγάλη έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό που θα στελεχώσει το αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια στην περιοχή.

Πάγιο αίτημα, τόσο του ιδίου όσο και των κατοίκων της περιοχής είναι να ενισχυθεί το αστυνομικό τμήμα το ταχύτερο. Η κ. Νικολάου άκουσε με προσοχή το αίτημα του κ. Χατζησάββα και δεσμεύτηκε να κάνει όποια παρέμβαση μπορεί προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, το οποίο αφορά ολόκληρη την Εύβοια κι όχι μόνο την Κάρυστο.

«Πρέπει να στελεχωθούν τα αστυνομικά τμήματα της Εύβοιας ώστε να δράσουμε και προληπτικά αλλά και κατασταλτικά στην αντιμετώπιση κάθε είδους παραβατικότητας, δήλωσε μετά τη συνάντηση η κ. Νικολάου.

Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία συναντήθηκε με επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης και του λιανικού εμπορίου.

Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η ενεργειακή κρίση και οι ανατιμήσεις που προκαλούν «ασφυξία» στην αγορά. Οι επιχειρηματίες εξέφρασαν φόβους για την πορεία της αγοράς ενόψει του δύσκολου χειμώνα.