Σεπόλια: Αυτή είναι η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα «όλα θα φανούν στην ανάκριση» και πρόσθεσε πως μοναδικό στοιχείο για την εντολέα του είναι κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, αλλά δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, ενώ ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να καθίσει και η μητέρα της 12χρονης, που βίωνε τη φρίκη όλα αυτά τα χρόνια στα χέρια του Ηλία Μίχου.

Η 37χρονη αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας. Η κατηγορούμενη, αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης κόρης της η οποία έμεινε στο ανακριτικό γραφείο για λίγα λεπτά ισχυρίζεται ότι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που της αποδίδονται.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα «όλα θα φανούν στην ανάκριση» και πρόσθεσε πως μοναδικό στοιχείο για την εντολέα του είναι κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, αλλά δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο».

Η στιγμή που έφτασε στην Ευελπίδων η μητέρα της 12χρονης:

Εργαζόταν στο κατάστημά του Μίχου

Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν μαζί του.

Η 37χρονη εργαζόταν ως καθαρίστρια στο κατάστημα-μίνι μάρκετ του 53χρονου. Εκεί ξεκίνησαν και οι επαφές τους, εκεί ο 53χρονος γνώρισε το παιδί το οποίο συχνά έπαιρνε μαζί της η 37χρονη. Μάλιστα, υπήρξαν στιγμές που και το παιδί εργάστηκε στο κατάστημα. Ετσι ξεκίνησε η γνωριμία του 53χρονου με την 12χρονη, στη φρικτή παγίδα που είχε στήσει ο Μίχος στο παιδί.

Υπολογίζεται ότι τον περασμένο Μάιο ξεκίνησε ο εφιάλτης της μικρής, με βιασμούς αρχικά από τον Μίχο και συνέχεια και από άλλους άνδρες σε ραντεβού που της έκλεινε ο 53χρονος.

Μένει τώρα να αποδειχθεί στην πορεία ποιος ήταν ο ακριβής ρόλος της μητέρας και σε ποιο σημείο του εφιάλτη έλαβε γνώση για το τι συμβαίνει.

Δύο ακόμα καταγγελίες για τους παιδοβιαστές

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος πρόσθεσε πως «έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. «Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων άλλα όταν ήταν ανήλικες φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα εξωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία».

Και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτά όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα. Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα».