Viral βίντεο: Κατάπιε κατά λάθος τη σφυρίχτρα από παιχνίδι σκύλου -Ο ήχος που βγάζει όταν γελάει, δεν υπάρχει

Τι μπορεί να συμβεί εάν καταπιείς κατά λάθος τη σφυρίχτρα ενός παιχνιδιού για σκύλο;

Ο Τζόναθαν Σεράνο είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να περιγράψει ένα τέτοιο περιστατικό, καθώς είχε προσωπική εμπειρία.

Ο 13χρονος έπαιζε με τη μητέρα του στο σπίτι τους, στο Μοντγκόμερι των ΗΠΑ, όταν συνέβη το ατύχημα.

Κατάπιε τη σφυρίχτρα παιχνιδιού για σκύλο

Το 13χρονο αγόρι μασούσε ένα παιχνίδι σκύλου, θέλοντας να «εκνευρίσει» τη μητέρα του, όταν εκείνη, αστειευόμενη, έκανε σαν να ήθελε να τον χαστουκίσει με ένα μπουκάλι αναψυκτικού. Σκύβοντας όμως το αγόρι, κατάπιε κατά λάθος τη σφυρίχτρα του παιχνιδιού, με συνέπεια να καταλήξει στον οισοφάγο του.

Φυσικά, το επόμενο πράγμα που έκανε η μητέρα του ήταν να τον πάει στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου, όπου τον κατέγραψε σε βίντεο καθώς, κάθε φορά που προσπαθούσε να μιλήσει ή να γελάσει, έκανε έναν περίεργο θόρυβο, όπως αυτόν που κάνουν τα ποντίκια.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, η μητέρα του ρωτάει τον γιο της εάν είναι καλά, με τον 13χρονο να απαντά με ένα γέλιο, κάνοντας ταυτόχρονα και τον περίεργο ήχο.

Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες ημέρες με πάνω από 23.000.000 προβολές, με τη μητέρα του να δηλώνει στο ABC πως ακόμη και οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες αστειεύονταν μαζί του και του ζητούσαν να επαναλάβει τον ήχο.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια

Κι ενώ μπορεί το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στο παιδί να είχε και την αστεία πλευρά, η μητέρα του ήξερε ότι επρόκειτο για ένα σοβαρό θέμα. «Φοβόμουν ότι η σφυρίχτρα του παιχνιδιού θα μετακινούνταν σε μια θέση όπου δεν θα μπορούσε πια να περάσει αέρας».

Ευτυχώς, η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου, χρησιμοποιώντας ενδοσκόπιο, κατάφεραν να ανασύρουν το παιχνίδι.

Ο 13χρονος δήλωσε ότι πήρε το μάθημά του, αν και έχασε την εκδρομή για κάμπινγκ με τους προσκόπους, όπου επρόκειτο να πάει.