5 ημερομηνίες που θα γίνουν τρομερά πράγματα σύμφωνα με έναν ταξιδιώτη από το… 2671

Δεν είναι ο πρώτος και ούτε ο τελευταίος. Ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου και ότι ήρθε από το 2671. Και μέσω ενός βίντεο στο TikTok έχει επιλέξει πέντε ημερομηνίες, στα πολύ κοντά, στις οποίες η Γη θα ζήσει συνταρακτικά γεγονότα.

Ο Eno Alaric τραβάει τα βλέμματα πάνω του με το βίντεο του, το οποίο καλεί τον κόσμο να συγκρατήσει στο μυαλό του. Η πρώτη ημερομηνία είναι η 22η Νοεμβρίου του 2022, όταν και η ανθρωπότητα θα πει αντίο στη νύχτα για χρόνια, αφού η έκρηξη ενός αστεριού θα φωτίσει για πολύ καιρό τον ουρανό.

Ακολουθεί η 8η Δεκεμβρίου του 2022, όταν ένας μεγάλος μετεωρίτης θα προσγειωθεί απότομα στη Γη. Και θα περιέχει νέους τύπους μετάλλων αλλά και εξωγήινα είδη.

Δώδεκα ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου, ένας τεράστιος σεισμός 9,8 Ρίχτερ, θα ανοίξει ένα ρήγμα στην τάφρο των Μαριανών, δηλαδή το βαθύτερο σημείο των ωκεανών στη Γη που φτάνει τα 10.994 μέτρα, και τότε θα απελευθερωθεί το μεγαλύτερο είδος, χωρίς φυσικά να το κατονομάζει.

Η τέταρτη ημερομηνία είναι στις 29 Ιανουαρίου του 2023. Πολλά είδη θα εμφανιστούν ξαφνικά μεταλλαγμένα σε τεράστιες διαστάσεις, όπως μυρμήγκια 30 εκατοστών, αράχνες ενός μέτρου και αρκούδες 5,5 μέτρων.

Και τελειώνει την 1η Μαρτίου του 2023 με ίσως την πιο αστεία πρόβλεψη απ’ όλες. Γιατί τότε θα αναπαραχθεί ο πρώτος άνθρωπος με χιμπατζή. Μάλλον χιούμορ κάνει…