Φτάνει με τις φωτογραφίες πια. Το ψοφήσατε το πουλάκι!

Θες να μπεις στα social media να χαλαρώσεις λίγο τον εγκέφαλό σου από τα δεινά της επικαιρότητας και πέφτεις πάνω σε εκατοντάδες αναρτήσεις και φωτογραφίες αυτοδιαφημιζόμενων σωτήρων του τόπου.

Έχουν επιδοθεί όλοι σε έναν μαραθώνιο γκρο πλαν και στουντιακού τύπου απεικονίσεις των δράσεών τους. Το μαλλί βέβαια πάντα κομμωτηρίου και η ενδυματολογικές επιλογές ταιριαστές με το μέρος, όπου κάθε φορά βρίσκονται.

Η χαρά είναι πάντα έκδηλη, κυρίως θέλοντας να περάσουν το μήνυμα πως μαζί με αυτούς θα έρθουν καλύτερες μέρες στο νομό. Όμως δεν ξέρω αν είναι η άγνοιά τους, η απειρία τους, που τους οδηγεί σε μια υπερβολική έκθεσή τους στα social.

Αφού μάλλον ξεχνούν ότι οι πολίτες δεν θα δώσουν ψήφο σε μοντέλα και καλύτερες πόζες, αλλά σε αυτούς που έχουν κριθεί από την ουσιαστική παρουσία τους στην Εύβοια, και την πρότερη διαδρομή τους στον τόπο, όπου και πολιτεύονται.

Τι να την κάνει ο πολίτης την φωτογραφία με τον ήλιο να λούζει τα καλοφτιαγμένα μαλλιά, το χαμόγελο τζοκόντα και πίσω φόντο τα ειδυλλιακά σημεία του νομού. Από αλεξιπτωτιστές σωτήρες οι Ευβοιώτες μπούχτισαν.

Πράξεις θέλουν να δουν και εγγυήσεις ότι η ψήφος τους δεν θα πάει χαμένη. Κανείς δεν θα μετρήσει την επιλογή που θα κάνει, με βάση τις πόσες φωτογραφίες έβγαλε ο κάθε υποψήφιος ή υποψήφια. Οπότε κάντε λίγο κράτει, γιατί από τα πολλά τα φλας, το ψοφήσατε το πουλάκι!