Σοβαρή καταγγελία για παράνομη αμμοληψία στις Ροβιές – Οι ευθύνες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ.Άννας και η αφωνία της αντιπολίτευσης.

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε δημότης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ.Άννας, για παράνομη αμμοληψία από το ποτάμι στις Ροβιές «Γεράνια», επισημαίνοντας πως οι φορείς δεν έχουν αντιδράσει ως όφειλαν, ενώ και η αντιπολίτευση του Δήμου σιωπά!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην καταγγελία του, την οποία δημοσιοποιεί μαζί με σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «γίνεται παράνομη αμμοληψία από δημοτικά μηχανήματα» και συνεχίζει «Ο Δήμος Λίμνης παραδίδει μαθήματα περιβαλλοντικά!, αφού η κοίτη του ποταμού έχει γεμίσει κρατήρες».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση και επισημαίνει στην καταγγελία του ο δημότης, είναι πως ούτε η Περιφέρεια έχει αντιδράσει, αλλά και η αντιπολίτευση του εν λόγω Δήμου για άλλη μια φορά παρουσιάζει παράξενη αφωνία, όπως και σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

«Ειδικά η πλειοψηφούσα αντιπολίτευση έπρεπε να ταρακουνάει τον τόπο, και όχι να κάνει πολίτικες και μικροκαταγγελίες στις παρέες και στις καφετέριες. Αλλά να κάνει αντιπολίτευση με επίσημο και τεκμηριωμένο λόγο.

Ακόμα και ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και να ενημερώνει τους πολίτες. Αντ’ αυτού περιμένει από πολίτες και από συλλόγους να κάνουν διαμαρτυρίες, με την λογική της φυσιολογικής φθοράς της συμπολίτευσης.

Η λογική του ώριμου φρούτο δεν μπορεί να αποδώσει κέρδη. Σηκώστε τα μανίκια και παίξτε τον ρολό που σας ανέθεσε το εκλογικό σώμα. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ», αναφέρει ο δημότης, απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ.Άννας.