Άστραψε και βρόντηξε ο Γιαμαρέλος και το μήνυμα ελήφθη !!!

Δεν κρατήθηκε ο Κώστας Γιαμαρέλος και άστραψε δημόσια για όσα βλέπουν τα ματάκια μας να διαδραματίζονται, με πρωταγωνιστές υποψήφιους και λοιπούς πολιτευτές της ΝΔ στην Εύβοια. Μόνιμη ασχολία τους, ποιος θα προβληθεί περισσότερο.

Αυτά βλέπει κι ο Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Εύβοιας και άφησε τον ρόλο του παρατηρητή και πέρασε στη δράση… Με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κώστας Γιαμαρέλος λέει όσα πολλοί σκέφτονται, αλλά σχολιάζουν μόνο στο παρασκήνιο. Βάζει στο στόχαστρο… όσους κι όσες αυτοπαρουσιάζονται ως σωτήρες, ακυρώνοντας με τις δηλώσεις τους το έργο των μέχρι σήμερα εκλεγμένων βουλευτών και πολιτικών προσώπων της ΝΔ στην Εύβοια, τονίζοντας πως ήρθαν αυτοί τώρα, για να γίνουν έργα στο νομό.

Μάλιστα, έχουν τις προσβάσεις για να βρεθούν σε γραφεία υπουργών και να φωτογραφίζονται για να αυτοδιαφημιστούν.

Τί μήνυμα έστειλε, ο Αντιπρόεδρος; Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Κάνω τεράστια υπομονή, με σεβασμό στον Πρόεδρο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με σεβασμό σε όλους τους πολίτες.

Σαν αντιπρόεδρος Ευβοίας και συγκεκριμένα πρώτος σε ψήφους και με διαφορά. Ο Νομός Ευβοίας έχει έναν υφυπουργό και δύο βουλευτές και οι τρεις άξιοι που προσπαθούν για το καλύτερο. Κάποιοι λοιπόν ή κάποιες να σταματήσουν αυτά που ανεβάζουν στο facebook γιατί μειωνόμαστε αφάνταστα. Τη δύναμή μας σαν ΔΕΕΠ Ευβοίας, την ξέρω. Για αυτό να σταματήσουν οι συναντήσεις με υπουργούς στην Αθήνα. Όταν θα εκλεγούν, να τα κάνουν.

Εγώ σαν Γιαμαρέλος αυτά δεν τα δέχομαι και να σταματήσουνε».

Το μήνυμα ελήφθη!