Στα Ψαχνά για την παρέλαση της 28ης Οκτώβριου ο υποψ βουλευτής της Ν.Δ Στέλιος Καρβελάς .

Αν ακούει την εμπειρία ο Στέλιος Καρβελάς, μόνο κερδισμένος θα βγεί
Με την ευκαιρία της εθνικής επετείου, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Καρβελάς βρέθηκε στα Ψαχνά, όπου παρακολούθησε την παρέλαση.
Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αφού ο Στέλιος Καρβελάς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή και ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων είναι από τα δυνατά του σημεία. Άλλωστε, η κ.Βάσω Ευαγγελοκώστα, διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου εκτός από σημαντικό στέλεχος της ΝΔ, έχει και μεγάλη επιρροή στην περιοχή, και γι’ αυτό πολλοί μιλούν για μεγάλο ατού του υποψήφιου.
Είχε όμως και την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Δημ.Το. Διρφύων – Μεσσαπίων, κ.Μιχάλη Καλαβρή και τον Αντιπρόεδρο κ.Ιωάννη Ρουσόδημο. Σίγουρα η συζήτηση των τριών αντρών είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αφορούσε στα προβλήματα του Δήμου, αλλά και στα εκλογικά!
Αν μη τι άλλο, πιο πλούσιος σε γνώσεις θα είναι ο Στέλιος Καρβελάς μετά τη συνάντηση με δύο βετεράνους της πολιτικής σκηνής του νομού. Αρκεί να δείχνει τη δέουσα προσοχή σε όσα μοιράζονται μαζί του, άνθρωποι με εμπειρία. Έτσι μόνο κερδισμένος θα βγεί.